Schrijf je nu in voor de Stevenshage Mudrun!

Categories
Nieuws

Onze asiel- en pensionhonden weten al hoe lekker het is om in het hondenbos door de modder te rennen, maar op woensdag 27 december is het de beurt aan de mensen. Op die dag organiseren wij de Stevenshage Mudrun! De samenstellers van deze obstakelrace hebben gezorgd voor fysieke uitdagingen maar ook wachten er een paar breinbrekers op de deelnemers. Wie gaat deze uitdaging aan? Er zijn geen verliezers, meedoen is winnen en voor alle deelnemers wacht natuurlijk eeuwige roem én een warm drankje aan de finish. En zoals bij al onze ChristmasChallenge acties, verdubbelt Stichting DierenLot de opbrengst van de verkochte tickets. Ga naar onze modderloop actiepagina en schrijf je in! Doet u toch liever niet zelf mee? Dan kunt u natuurlijk ook alleen doneren en zo de modderhelden en asieldieren steunen.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren