Schrijf je nu in voor de Stevenshage Mudrun!

Categories
Nieuws

Onze asiel- en pensionhonden weten al hoe lekker het is om in het hondenbos door de modder te rennen, maar op woensdag 27 december is het de beurt aan de mensen. Op die dag organiseren wij de Stevenshage Mudrun! De samenstellers van deze obstakelrace hebben gezorgd voor fysieke uitdagingen maar ook wachten er een paar breinbrekers op de deelnemers. Wie gaat deze uitdaging aan? Er zijn geen verliezers, meedoen is winnen en voor alle deelnemers wacht natuurlijk eeuwige roem én een warm drankje aan de finish. En zoals bij al onze ChristmasChallenge acties, verdubbelt Stichting DierenLot de opbrengst van de verkochte tickets. Ga naar onze modderloop actiepagina en schrijf je in! Doet u toch liever niet zelf mee? Dan kunt u natuurlijk ook alleen doneren en zo de modderhelden en asieldieren steunen.

Laatste blog & nieuws

Evenement
27 juni 2024

Kom naar de Open Dag van de Duinvallei

Op zaterdag 29 juni kun je tijdens de Open Dag van de Duinvallei in Katwijk een kijkje nemen op deze mooie locatie. Wij zijn aanwezig met een kraampje met hondenspulletjes, er is een hondenspeelplaats, speeltuin, tiny houses en nog veel meer!

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren