Pension algemeen

Pension algemeen

Dierentehuis Stevenshage biedt pensionvoorzieningen voor honden, katten  en vogels. Voor dieren in het pension bieden wij dezelfde professionele zorg als voor de dieren in onze opvang. Wilt u zien waar uw dier gaat logeren? U bent van harte welkom om onze pensionruimten te bekijken, wel graag op afspraak en tijdens onze openingstijden. Bel of mail ons voor een afspraak. Neem het entingsboekje van uw dier mee, dan controleren we meteen of de entingen in orde zijn.

Brengen en halen

U kunt uw dier(en) brengen en halen tijdens openingstijden (ma t/m za van 13.00 tot 16.00 uur). Daarbuiten kunt u voor het brengen en halen van pensiondieren 365 dagen per jaar terecht van 10.00 tot 10.15 uur en op zon- en feestdagen ook van 15.45 tot 16.00 uur. Deze tijden gelden alleen voor het brengen en halen van uw pensiondier(en). Als uw hond voor het eerst bij ons komt logeren, adviseren we u om hem/haar ’s ochtends te brengen. Het is onze ervaring dat de gewenning dan soepeler verloopt voor de hond.

Controleer zelf de entingen!

Onze voorwaarden zijn strenger dan de standaard entingen die uw dierenarts geeft. Als de entingen niet in orde zijn, nemen we uw dier niet aan. Lees onze entingsvoorwaarden voor honden en katten goed  na. Heeft u vragen of twijfelt u of de entingen goed zijn? Laat het entingsboekje, ruim van te voren, controleren via de mail of aan de balie tijdens openingstijden.

Reserveren

U kunt telefonisch (0900 – 202 08 98, €0,30 per minuut), per e-mail (asiel@dierenasielleiden.nl) of persoonlijk aan onze balie reserveren. Na uw reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Daarin staan uw gegevens, die van uw dier(en) en de gereserveerde periode vermeld. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan uw spamfolder en markeer ons mailadres als veilige afzender.

Kosten en aanbetalen

De tarieven voor verblijf van uw dier in ons pension vindt u op de pagina Tarieven. Voor verblijven in juli en augustus krijgt u aan het begin van het jaar of kort na reserveren een verzoek tot aanbetaling. Deze bedraagt 50% van het totale pensionverblijf en moet binnen 14 dagen voldaan zijn. Uw reservering is pas definitief zodra het bedrag op onze rekening staat.

Annuleren

Bij annulering of inkorting van het pensionverblijf meer dan 60 dagen voor het pensionverblijf, storten we uw aanbetaling minus 15 euro administratiekosten retour. Bij annuleren korter dan 60 dagen voor het gereserveerde verblijf, krijgt u uw aanbetaling niet retour. (De enige uitzondering hierop is het onverhoopt tussentijds overlijden van het dier.) Tijdens niet-vakantieperioden kunt u kosteloos annuleren. Wel stellen we het enorm op prijs als u ons zo snel mogelijk daarvan op de hoogte brengt.

Wat geeft u mee?

Het entingsboekje en, indien van toepassing, medicijnen. Geef wat extra mee voor onvoorziene omstandigheden. Als u wilt dat het dier zijn eigen voer krijgt, geeft u dit ook mee. Eigen manden, speelgoed, kleedjes mag u uiteraard meegeven, echter op eigen risico van kwijtraken of stukgaan.

Geen e-mail ontvangen?

Heeft u een reservering geplaatst maar geen reactie of bevestigingsmail van ons ontvangen? Controleer dan uw spamfolder en markeer ons mailadres als veilige afzender. Vooral wanneer u gebruik maakt van Gmail of Hotmail worden onze berichten soms ten onrechte als spam aangemerkt. Heeft u na het controleren van uw spamfolder nog steeds geen bericht van ons ontvangen, neemt u dan contact met ons op via asiel@dierenasielleiden.nl.