Pension algemeen

Pension algemeen

Dierentehuis Stevenshage biedt pensionvoorzieningen voor honden, katten  en vogels. Voor dieren in het pension bieden wij dezelfde professionele zorg als voor de dieren in onze opvang. Wilt u zien waar uw dier gaat logeren? Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om onze pensionruimten te bekijken. Neem het entingsboekje van uw dier mee, dan controleren we meteen of de entingen in orde zijn.

Brengen en halen

U kunt uw dier(en) brengen en halen tijdens openingstijden (ma t/m za van 13.00 tot 16.00 uur). Daarbuiten kunt u voor het brengen en halen van pensiondieren 365 dagen per jaar terecht van 10.00 tot 10.15 uur en op zon- en feestdagen ook van 16.00 tot 16.15 uur. Deze tijden gelden alleen voor het brengen en halen van uw pensiondier(en). Als uw hond voor het eerst bij ons komt logeren, adviseren we u om hem/haar ’s ochtends te brengen. Het is onze ervaring dat de gewenning dan soepeler verloopt voor de hond.

Controleer zelf de entingen!

Onze voorwaarden zijn strenger dan de standaard entingen die uw dierenarts geeft. Als de entingen niet in orde zijn, nemen we uw dier niet aan en valt uw vakantie in het water. Lees onze entingsvoorwaarden voor honden en katten goed  na. Heeft u vragen of twijfelt u of de entingen goed zijn? Laat het entingsboekje, ruim van te voren, controleren aan de balie.

Reserveren

U kunt telefonisch (0900 – 202 08 98, € 0,30 per minuut), per e-mail (asiel@dierenasielleiden.nl) of persoonlijk aan onze balie reserveren. Na uw reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Daarin staan uw gegevens, die van uw dier(en) en de gereserveerde periode vermeld. Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer dan uw spamfolder en markeer ons mailadres als veilige afzender.

Kosten en aanbetalen

De tarieven voor verblijf van uw dier in ons pension vindt u op de pagina Tarieven. In vakantieperioden vragen wij een aanbetaling. Deze bedraagt 50% van het totaal verschuldigde bedrag en dient om uw reservering te garanderen. U krijgt bij de bevestiging van uw reservering het verzoek het bedrag van de aanbetaling aan ons over te maken. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen is uw reservering gegarandeerd. Wanneer de betaling uiterlijk 30 dagen (60 dagen bij reserveringen in de zomervakantie) voor aanvang van het verblijf niet in ons bezit is, kan de plaats die voor uw dier gereserveerd was aan een ander dier worden toegewezen.

Annuleren

Bij annulering tot 30 dagen voor aanvang van de gereserveerde periode (60 dagen bij reservering in de zomervakantie) krijgt u uw aanbetaling terug verminderd met een bedrag van € 10,- administratiekosten. Wanneer u op een later tijdstip annuleert, bestaat geen recht op teruggave van de aanbetaling. Alleen bij uitzonderlijke omstandigheden, zoals het onverhoopt overlijden van het dier, wordt tot restitutie overgegaan.

Wat geeft u mee?

Het entingsboekje en, indien van toepassing, medicijnen. Geef wat extra mee voor onvoorziene omstandigheden. Als u wilt dat het dier zijn eigen voer krijgt, geeft u dit ook mee. Eigen manden, speelgoed, kleedjes mag u uiteraard meegeven, echter op eigen risico.

Geen e-mail ontvangen?

Heeft u een reservering geplaatst maar geen reactie of bevestigingsmail van ons ontvangen? Controleer dan uw spamfolder en markeer ons mailadres als veilige afzender. Vooral wanneer u gebruik maakt van Gmail of Hotmail worden onze berichten soms ten onrechte als spam aangemerkt. Heeft u na het controleren van uw spamfolder nog steed geen bericht van ons ontvangen, neemt u dan contact met ons op via asiel@dierenasielleiden.nl.