Leidsch Dagblad houdt pauze bij…het dierenasiel!

Categories
Nieuws

“Ik kom hier natuurlijk voor de dieren, maar ook echt voor de mensen!” aldus een vrijwilliger aan de koffietafel van het asiel. Stadsfotograaf Rosalie van der Does gaat voor het Leidsch Dagblad op zoek naar de verhalen achter één van onze dagelijkse bezigheden: pauzeren. Daarom schoof ze aan bij onze twee- en viervoetige medewerkers en vrijwilligers. Het gaat over de grote afbeelding aan de muur van voormalig asiel-huiskat Damocles en over traktaties namens jarige huisdieren, tot er plotseling drie puppy’s worden losgelaten en de fotograaf haar tas moet redden! Klik op de afbeelding voor een grote versie.

Pauze bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden in het Leidsch Dagblad. Foto: Rosalie van der Does

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren