Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Categories
Nieuws

Weet u het nog? Een paar weken terug trotseerden Eline & Conan een barre tocht tijdens de Dog Survival Run, bakten we ons een slag in de rondte voor een Paas Bake Sale om van te watertanden en shopten vele diereigenaren erop los in ons tweedehands winkeltje. Dit alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! In het kader van de Paasuitdaging verdubbelde Stichting DierenLot onze hele opbrengst, met als resultaat een totaalbedrag van maar liefst €5172,40! Hiermee kunnen wij de prachtige asieldieren van Leiden en omstreken de zorg blijven geven die ze verdienen.

Heel veel dank aan alle sponsors, bakkers, chocoladefans, koopjesjagers èn natuurlijk Stichting DierenLot en haar donateurs!

De Bake Sale bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden in het kader van de Paasuitdaging van Stichting Dierenlot in maart 2024 was een groot succes!
Winkeltje met tweedehands dierenspullen bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden in het kader van de Paasuitdaging van Stichting Dierenlot in maart 2024.
De Paasuitdaging van Stichting Dierenlot in maart 2024 was een groot succes voor Dierentehuis Stevenshage in Leiden!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren