Ontmoet ons op Haringrock!

Categories
Evenement

Wie niet terugdeinst voor de hitte zien we op zaterdag 8 juli graag op Haringrock in Katwijk aan Zee! We verkopen allerlei leuke spulletjes voor uw dier – de gehele opbrengst is voor de asieldieren. Behalve de markt met vele kraampjes is er een groot reuzenrad, veel muziek en volop entertainment. Kijk voor meer informatie op www.haringrock.nl.

Kom op zaterdag 8 juli langs bij onze kraam op Haringrock in Katwijk aan Zee!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren