Nieuw beleidsplan 2023-2026 voor Dierentehuis Stevenshage

Categories
Info

Hoe zorgen wij optimaal voor de aan ons toevertrouwde dieren? En voor de mensen die zich voor ons inzetten? Wat voor organisatie willen wij in de toekomst zijn? Dat zijn vragen waar je echt even voor moet gaan zitten. Precies dat hebben onze medewerkers en bestuursleden gedaan, met een solide beleidsplan voor de komende jaren als resultaat. Voor wie nieuwsgierig is naar onze missie, visie en plannen voor de komende jaren is het document hier te vinden!

Beleidsplan 2023-2026 Dierentehuis Stevenshage in Leiden

Laatste blog & nieuws

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

Nieuws
29 mei 2024

Leidsch Dagblad interviewt vrijwilliger Stef

“Ik vind het nooit eng bij de honden. Als ik rustig ben, zijn zij dat ook.” aldus vrijwilliger Stef in een interview met het Leidsch Dagblad. Onze asielhonden hebben deze editie uiteraard verslonden, want ze zijn dol op Stef!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren