Met een bomvolle Beestenbende het voorjaar in

Categories
Nieuws

Covermodel Pow siert dit keer onze gloednieuwe Beestenbende. Ze was verdwaald en kwam bij ons terecht, maar vond na een omweg uiteindelijk haar baasje weer terug! Geheel in thema krijgt u in deze voorjaarseditie van ons bomvolle asielblad speltips voor vogels, want een passend spelletje op zijn tijd vergroot het welzijn van asieldieren enorm. Vrijwilligster Petra vertelt hoe ze tien jaar geleden bij de asielkatten terechtkwam en niet meer stopte.

Verder zijn we hard op zoek naar collectanten, updaten we u graag over de stoelendans in ons bestuur, leest u hoe het nu gaat met asielpup Tijn en kunt u meehelpen aan onze sponsoractie tegen kleine plaaggeesten. Cartoonist Maarten Wolterink tekende weer een hilarische Dierenmensen strip en natuurlijk knalt deze Beestenbende ook dit seizoen weer uit elkaar van de nieuwtjes en prachtige dierenfoto’s. U kunt de Beestenbende hier online lezen.

Wilt u voortaan ook elk kwartaal de Beestenbende op uw deurmat terwijl u ons werk steunt? Word dan donateur vanaf 25 euro per jaar.

Klik hier om de 2024 voorjaarseditie van de Beestenbende van Dierentehuis Stevenshage in Leiden te lezen.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren