Loopt u met ons mee?

Categories
Nieuws

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan! Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei 2024 gaan we langs de deuren in alle gemeenten van ons verzorgingsgebied. De ervaring leert dat waar gecollecteerd wordt, we goede resultaten boeken. Maar we komen nog lang niet overal in ons werkgebied, dus alle hulp is meer dan welkom!

Word collectant!

U kunt collecteren in uw eigen straat of juist niet in uw eigen straat. Eén straat of drie straten. Een hele wijk? Alles kan! Al onze collectebussen zijn voorzien van een QR-code, waarmee mensen die geen contant geld in huis hebben toch een bijdrage kunnen doen. Klik hier voor meer informatie en het formulier waarmee u zich kunt aanmelden en uw voorkeuren kunt aangeven.

Heeft u…

Zin om de asieldieren in uw regio te helpen?
Een beetje tijd over in de week van 21 t/m 25 mei?
Wandelschoenen?
Een stralende glimlach?
Meld u nu aan als collectant voor Dierentehuis Stevenshage in Leiden!

Het leven van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan.

Help ook mee en meld je aan als collectant!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

Blog
6 april 2024

Dag omaatje…

“We hebben een mooie nalatenschap binnengekregen” meldt Nicolette verrast. Het blijkt van mevrouw M., een zeer dierbare klant die verschillende asielhondjes een liefdevol thuis heeft gegeven. Lees in dit blog het bijzondere verhaal van mevrouw M. en haar geliefde Max, Billy en Tommie.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren