Kom op 9 december naar het Welkoop Winterfeest!

Categories
Evenement

Op zaterdag 9 December viert Dierentehuis Stevenshage van 9 tot 17 uur de winter bij Welkoop Leiderdorp! We mogen de hele dag zelfgemaakte spulletjes verkopen én we mogen in de winkel dierbenodigdheden inzamelen. Wij zijn vooral héél blij met blikvoer, speelgoedmuizen, pingpongballetjes voor de katten en natuurlijke kauwsnacks voor de honden, zoals pensstaafjes. Onze konijnen hebben liever kruidenhooi. Welkoop Leiderdorp geeft die dag 20% korting op alle artikelen die u ter plekke koopt en doneert aan het dierenasiel. Er zijn heerlijke gratis hapjes van de Grizzly Grill, warme chocolademelk en er is een Rad van Fortuin om leuke prijzen te winnen. En dat is nog niet alles, want alle gelddonaties die u aan ons doet op het Welkoop Winterfeest worden verdubbeld door Stichting DierenLot in het kader van hun Christmas Challenge. Dat geeft een dubbel goed gevoel. Tot ziens op 9 december bij Welkoop aan de Vlasbaan 31 in Leiderdorp!

Ontmoet Dierentehuis Stevenshage op het Winterfeest bij Welkoop Leiderdorp op zaterdag 9 december!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren