Kom komende zaterdag 10 september naar Het Weekend van Voorschoten!

Categories
Evenement

Op zaterdag 10 september staan we weer op de grote cultuur-, kunst- en verenigingsmarkt tijdens Het Weekend van Voorschoten. Vraag onze vrijwilligers het hemd van het lijf, raad hoeveel hondenbrokjes er in de pot zitten of kijk hoeveel u weet van het asiel in het feit-of-fabel spel! U vindt ons van 10.30 uur tot 16.00 uur in de Schoolstraat op kraamnummer 41 ter hoogte van de herenkapsalon. Tot zaterdag!

Het Weekend van Voorschoten (foto: Leidse Glibber, Emile van Aelst, 2018)
Foto: Leidse Glibber, Emile van Aelst, 2018.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren