Kijk nu de allereerste Stevenshage Mudrun terug!

Categories
Evenement

Op 27 december van het natste jaar ooit gemeten, was het zover: tijd voor de allereerste Stevenshage Mudrun, de ultieme uitdaging in het kader van de Christmas Challenge van Stichting DierenLot. Deelnemers Marlies, Annika, Julia en Eline keken al weken reikhalzend dan wel aarzelend ernaar uit en pensionhond Chloe had volmondig “ja!” gezegd toen we haar vroegen of ze de modderige uitdagingen voor wilde doen. Natuurlijk maakten we er een reportage over, dus pak er een oliebol bij, zoek een plekje op de bank en geniet ervan. Onze hartelijke dank aan alle sponsors! Wij gaan intussen vast nadenken over de uitdagingen voor volgend jaar…

Laatste blog & nieuws

Evenement
27 juni 2024

Kom naar de Open Dag van de Duinvallei

Op zaterdag 29 juni kun je tijdens de Open Dag van de Duinvallei in Katwijk een kijkje nemen op deze mooie locatie. Wij zijn aanwezig met een kraampje met hondenspulletjes, er is een hondenspeelplaats, speeltuin, tiny houses en nog veel meer!

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren