Cultuur- & verenigingsmarkt tijdens Het Weekend van Voorschoten

14 sep 2024
Tijd: 10:30 - 16:00 Locatie: Centrum van Voorschoten

Op 14 september zijn we weer van de partij tijdens het Weekend van Voorschoten! Ruim 80 verenigingen en andere organisaties presenteren zich tijdens de Cultuur- en verenigingsmarkt. Voorschoten kent veel sportverenigingen, kunstverenigingen en culturele en maatschappelijke organisaties. Dit bij uitstek dé gelegenheid om kennis te maken. Onze vrijwilligers staan u graag te woord!

De markt duurt van 10.30 tot 16.00 uur. De kraam van Dierentehuis Stevenshage is te vinden in de Schoolstraat. Kijk op de website van Het Weekend van Voorschoten voor het gehele programma en de lijst met alle standhouders.

Tot ziens in Voorschoten!

Ontmoet onze vrijwilligers op zaterdag 14 september 2024 tijdens Het Weekend van Voorschoten!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren