Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging

03 mei 2024
Tijd: 19:00 - 21:00 Locatie: Restaurant van het Lipsius Gebouw in het centrum van Leiden

Ooit een kunstveiling willen bijwonen? Nu is je kans! Kom op vrijdagavond 3 mei 2024 naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Twintig procent van de opbrengst gaat naar de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage. Dus wie een kunstwerk koopt, steunt de dieren!

Gevarieerd werk

Tijdens de kunstveiling zullen in totaal 15 werken worden geveild die gemaakt zijn door verschillende kunstenaars die werken met uiteenlopende media: van schilderijen, prenten en foto’s tot aan sculpturen. Een overzicht van alle kunstenaars vind je op het Instagram-account van de LKV Kunstveiling. En natuurlijk zijn wij er zelf ook bij!

Details en aanmelden

De veiling vindt plaats in het restaurant van het Lipsius Gebouw in het centrum van Leiden. De inloop start om 19.00 uur en om 19.30 uur gaat de veiling van start. Nadien is er een gezellige borrel in Café De Keyzer. Kom je ook? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren