Huis-aan-huis collecte

21 mei 2024 - 25 mei 2024

Ieder jaar organiseren wij een huis-aan-huis collecte in de gemeenten binnen ons verzorgingsgebied om geld op te halen voor onze asieldieren. Onze collectanten gaan met hun collectebus langs de deuren in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Kaag en Braassem, Teylingen, Katwijk en Zoeterwoude. We bereiken bij lange na nog niet alle straten in onze gemeenten, dus alle hulp is meer dan welkom. Meld u nu aan als collectant! Klik hier voor meer informatie.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren