Huis-aan-huis collecte

21 mei 2024 - 25 mei 2024

Ieder jaar organiseren wij een huis-aan-huis collecte in de gemeenten binnen ons verzorgingsgebied om geld op te halen voor onze asieldieren. Onze collectanten gaan met hun collectebus langs de deuren in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Kaag en Braassem, Teylingen, Katwijk en Zoeterwoude.

Geen collectant gezien? Doneer dan veilig en snel een bedrag naar keuze via onze digitale collecte.

We bereiken bij lange na nog niet alle straten in onze gemeenten, dus alle hulp is meer dan welkom. Meld u nu aan als collectant! Klik hier voor meer informatie.

Laatste blog & nieuws

Evenement
27 juni 2024

Kom naar de Open Dag van de Duinvallei

Op zaterdag 29 juni kun je tijdens de Open Dag van de Duinvallei in Katwijk een kijkje nemen op deze mooie locatie. Wij zijn aanwezig met een kraampje met hondenspulletjes, er is een hondenspeelplaats, speeltuin, tiny houses en nog veel meer!

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren