Een winterse Beestenbende vol warme verhalen

Categories
Nieuws

Wij zorgen natuurlijk voor dieren, maar met een flink gebouw en een groot terrein gaat onze verantwoordelijkheid verder dan dat. Lees in de nieuwste Beestenbende over duurzaamheid en biodiversiteit in en om ons asiel. Verder spreken we Marry en Esther, trouwe vrijwilligsters bij de asielkatten. Vaste klanten Jolanda en Luc vertellen over de vijf (!) honden die ze in de loop der jaren bij Stevenshage adopteerden. Daarnaast blikken we met warme gevoelens terug op de vele gulle giften die we rond Dierendag en onze Open Asieldag mochten ontvangen. En natuurlijk weer een leuke strip van Maarten Wolterink, nieuwtjes uit het asiel en pagina’s vol geweldige dieren die een nieuw baasje zoeken. U kunt de Beestenbende ook online lezen, dat kan hier.

Wilt u voortaan ook elk kwartaal de Beestenbende op uw deurmat terwijl u ons werk steunt? Word dan donateur vanaf 25 euro per jaar.

Lees de Beestenbende Winter 2023 hier online!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 mei 2024

De collecteweek gaat van start!

Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 mei kunt u onze vrijwilligers aan uw deur verwachten met de bekende oranje collectebus. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van de asieldieren. Geen collectant gezien? Doneer dan online!

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren