Dierenmensen stripboek

Categories
Nieuws

Bestel nu: 16 grappige strips geïnspireerd op de dagelijkse asielpraktijk! Speciaal voor Dierentehuis Stevenshage riep Leids cartoonist Maarten Wolterink de strip Dierenmensen in het leven. Elk kwartaal tekende hij een nieuwe strip voor ons asielblad Beestenbende. De 16 leukste strips hebben we nu gebundeld in een speciaal formaat. De strips zitten met een metalen ringband in een kartonnen bureau-standaard. Je kiest zo zelf welke strip vooraan zit en je kunt dus eindeloos afwisselen. Leuk voor op tafel, op je bureau en op dat van al je collega’s natuurlijk. De volledige opbrengst van het stripboek gaat naar de asieldieren. Bestel uw exemplaar via onze webshop!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren