Christmas Challenge levert 15.000 euro op!

Categories
Nieuws

December 2023 stond voor ons in het teken van de DierenLot Christmas Challenge, een bonte verzameling acties met als doel: geld inzamelen voor onze asieldieren. Daar werd massaal gehoor aan gegeven! Maar liefst 262 donaties stroomden binnen via de speciale actiepagina. Als tegenprestatie verlieten tientallen stripboeken, asielboeken, door onze eigen asieldieren geschilderde kunstwerken en kilo’s bananenbrood het asiel. Sommige die-hards kropen zelfs door de modder voor de allereerste gesponsorde mudrun door ons hondenspeelbos.

Dat alles leverde maar liefst 7.556 euro op, wat door Stichting DierenLot is verdubbeld tot een duizelingwekkende 15.000 euro! Met dit geweldige bedrag kunnen wij bijna drie maanden aan medische zaken bekostigen voor onze asieldieren. Denk aan vaccinaties, ontworming, gebitsbehandelingen, castraties en sterilisaties, bloed- en urineonderzoeken en medicijnen.

We zijn alle dierenvrienden die gedoneerd hebben, alle collega’s en vrijwilligers die zich ingespannen hebben en niet in de laatste plaats Stichting DierenLot zeer dankbaar voor deze geweldige opbrengst!

De Christmas Challenge van Stichting DierenLot bracht maar liefst 15.000 euro op voor de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage in Leiden!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren