De collecteweek gaat van start!

Categories
Nieuws

Van dinsdag 21 mei tot en met zaterdag 25 mei 2024 kunt u onze collectanten aan uw deur verwachten in alle gemeenten van ons verzorgingsgebied. Met elkaar hopen we een mooi bedrag op te halen voor de medische kosten van onze asieldieren.

Contant en digitaal

U kunt contant geld in de oranje collectebus doen, of de QR-code scannen die op elke bus staat. Daarmee kunt u veilig en snel via iDeal een zelfgekozen bedrag aan de asieldieren doneren. U kunt ook meteen hier online doneren. We tellen alles bij elkaar op!

Legitimatie

Onze geweldige collectanten zijn allemaal vrijwilligers met een groot hart voor dieren. Zij kunnen op verzoek een persoonlijke legitimatiekaart van Dierentehuis Stevenshage aan u tonen, in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Vraag hen hier gerust naar, zodat u zeker weet dat u met één van onze collectanten te maken heeft.

Geen collectant gezien?

Heeft u geen collectant aan uw deur gezien? U kunt uw bijdrage voor onze collecte ook digitaal doen via onderstaande knop. U kiest zelf het bedrag en rekent meteen veilig af via iDeal. Elk bedrag is welkom!

Meld u nu aan als collectant voor Dierentehuis Stevenshage in Leiden!

Het leven van de dieren in het asiel spreekt veel mensen aan.

Help ook mee en meld je nog snel aan als collectant!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren