Countdown voor de Christmas Challenge: boekenleggers door asieldieren!

Categories
Nieuws

Nog maar een paar dagen te gaan en onze asieldieren krijgen maar geen genoeg van de Christmas Challenge van Stichting DierenLot. De asieldieren willen héél graag ons streefbedrag halen met een laatste supercreatieve actie! De ideeënstroom kent geen grenzen met deze absoluut uniek te noemen houten boekenleggers die met uiterste zorg en aandacht ‘beschilderd’ worden door een asieldier. Welk dier? Dat laten we helemaal aan u over… De beschikbare artiesten kunt u zien bij onze plaatsbare dieren. De honden, katten en konijnen doen mee, maar de vogels hebben kerstvakantie en geen tijd om te schilderen.

Bij een donatie van €7,50 of meer krijgt u zo’n kunstzinnige boekenlegger thuisgestuurd. Handig en praktisch maar ook mooi en bijzonder. Hiermee wordt het lezen van bijvoorbeeld ons blog boek Intussen in het asiel nog leuker! En ook bij deze actie verdubbelt Stichting DierenLot alle donaties.

Ga naar Christmas Challenge website en doneer minimaal €7,50. Na betaling kunt u bij de opmerkingen uw eventuele voorkeur achterlaten voor een specifiek asieldier of diersoort.

Countdown voor de Christmas Challenge: boekenleggers door asieldieren!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren