Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Categories
Evenement

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei 2024 naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Twintig procent van de opbrengst gaat naar de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage. Dus wie een kunstwerk koopt, steunt de dieren!

Internationale kunstenaars

Tijdens de kunstveiling zullen in totaal 15 werken worden geveild die gemaakt zijn door verschillende (internationale) kunstenaars die werken met uiteenlopende media: van schilderijen, prenten en foto’s tot aan sculpturen. Een overzicht van alle kunstenaars vindt u op het Instagram-account van de LKV Kunstveiling. En natuurlijk zijn wij er zelf ook bij, met het kunstwerk Worteltjes in het Gras van asielkonijn Bobo.

Details en aanmelden

De veiling vindt plaats in het restaurant van het Lipsius Gebouw in het centrum van Leiden. De inloop start om 19.00 uur en om 19.30 uur gaat de veiling van start. Nadien is er een gezellige borrel in Café De Keyzer. Wij zijn erbij! Komt u ook? Meld u zich dan aan via onderstaande knop.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
16 mei 2024

Kunstveiling brengt ruim 300 euro op voor de asieldieren!

Begin mei waren we uitgenodigd bij de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. Er werd enthousiast geboden op de unieke werken van verschillende (internationale) kunstenaars. Bekijk hier de foto’s én maak kennis met ex-asielkonijn Bobo, die één van de werken maakte.

Blog
4 mei 2024

Babs

Wanneer Babs in het asiel terechtkomt, blijkt er van alles mis met haar ogen. We vragen ons af of ze überhaupt nog wel iets ziet. Ze gaat linea recta naar onze ziekenboeg en ontpopt zich daar tot een ontzettend lieve poes. Helaas blijkt een operatie onvermijdelijk, maar Babs geeft niet op. Lees hier het verhaal van Babs.

Nieuws
3 mei 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren