Geef je nu op als bakker voor de Bake Sale!

Categories
Evenement

Bakkers klaar? Bakken maar! Wil jij de asieldieren helpen met jouw bakkunsten? Geef je dan nu op als bakker voor de Bake Sale tijdens de Open Asieldag op 1 oktober. Hoe werkt het?

  • Geef via asiel@dierenasielleiden.nl door wat je gaat maken. Zoet, hartig, alles is welkom (vegan baksels zijn erg in trek)!
  • Koop zelf de ingrediënten die je nodig hebt.
  • Bak de sterren van de hemel in je eigen keuken.
  • Breng je verse baksel(s) naar het asiel aan de Kenauweg 1 in Leiden op vrijdag 30 september of zaterdag 1 oktober vóór 9 uur.
  • Onze vrijwilligers verkopen jouw baksels aan het publiek op zaterdag 1 oktober.

De volledige opbrengst van de Bake Sale gaat naar de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage!

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren