Asielbeheerder Nicolette in Leidse Top 50 Vrouwen

Categories
Nieuws

Dat onze asielbeheerder Nicolette Bloemendaal uitblinkt in haar werk en daarmee een verschil maakt in en rond Leiden, dat wisten wij natuurlijk allang. Sinds afgelopen vrijdag weet de rest van Leiden het ook! Want op Internationale Vrouwendag werd Nicolette officieel benoemd als één van de vrouwen in de Leidse Top 50.

De nieuwe Top50 van 2024 werd op Internationale Vrouwendag bekendgemaakt tijdens een bijeenkomst in het Leidse stadhuis. (Foto: Leidse TOP50)

Podium voor asieldieren

De tweejaarlijkse lijst is geen ranglijst, maar een podium om deze invloedrijke vrouwen een gezicht te geven en zo aandacht te genereren voor de organisatie waar ze voor werken. In Nicolettes geval is dat dus Dierentehuis Stevenshage en dat is goed nieuws voor de asieldieren!

Oog voor mensen en dieren

Wij zijn intussen maar wat trots op Nicolette. Zij is niet alleen het boegbeeld van ons asiel, maar vooral ook een leider met hart voor dieren èn voor mensen. Of het nu gaat om de vaste medewerkers, de klanten of de tientallen trouwe vrijwilligers: Nicolette biedt elk van hen een professionele en veilige haven, of ze nu iets nodig hebben of willen bijdragen. Ze heeft het bijzondere vermogen om haar omgeving mee te krijgen voor de goede zaak.

Groen asiel

Nicolette beperkt zich in haar zorg voor dieren niet alleen tot de honden, katten, konijnen, knaagdieren en tropische vogels ìn het asiel, maar richt zich ook op alles wat daarbuiten loopt, vliegt en kruipt. Ze maakt zich hard voor een groener asiel op alle vlakken: van een duurzame bedrijfsvoering met toekomstbestendige installaties tot een gifvrije siertuin en ambitieuze plannen om de biodiversiteit te vergroten in de hondenspeelbossen op het terrein.

Fantastische manager

Het moge duidelijk zijn: Nicolettes vermogen om het overzicht te behouden met oog voor de belangen van mens, dier en omgeving maken haar een fantastische manager van Stevenshage, die zeer op haar plek is in de Leidse Top 50!

Nicolette heeft zich inmiddels ook ontpopt tot auteur. In het kleurrijke boek Intussen in het asiel legde zij de meest memorabele belevenissen in het asiel van de afgelopen jaren op humoristische wijze vast. De verhalen komen nog verder tot leven door prachtige foto’s van de dieren in kwestie. Het boek is voor €19,95 te koop in onze webshop, en is nu zelfs gratis te bemachtigen voor wie donateur wordt vanaf €50 per jaar. De volledige opbrengst van het boek gaat naar de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage.

Klik op de afbeelding om naar de webshop te gaan waar het boek 'Intussen in het asiel - Belevenissen van dieren en mensen' van Nicolette Nloemendaal te koop is.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
24 april 2024

Loopt u met ons mee?

Onze jaarlijkse collecteweek komt er weer aan: van 21 tot en met 25 mei gaan we langs de deuren. Meld u nu aan als collectant en help de dieren in uw regio!

Nieuws
20 april 2024

Paasuitdaging levert ruim 5000 euro op!

Weet u het nog? In maart deden we mee met de Paaschallenge van Stichting Dierenlot, met een Dog Survival Run, de Paas Bake Sale, shoppen in ons tweedehands winkeltje…alles om geld op te halen voor de asieldieren. En dat is gelukt! Wij zijn alle gulle dierenvrienden zeer dankbaar!

Evenement
18 april 2024

Bied mee op echte kunst en steun de asieldieren!

Eenmaal, andermaal… Heeft u ooit een kunstveiling willen bijwonen? Dit is uw kans! Kom op vrijdagavond 3 mei naar de jaarlijkse Kunstveiling van de Leidse Kunsthistorische Vereniging. En wie een kunstwerk koopt, steunt de asieldieren!

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren