Actuele sponsoracties voor de dieren

Actuele sponsoracties voor de dieren

Het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen kost veel geld. Uw hulp is daarbij onmisbaar. Soms zijn er dieren met medische problemen die zo kostbaar zijn om te behandelen, dat we voor hen een aparte actie starten. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de lopende acties. Zijn er op dit moment geen acties, dan is een algemene donatie voor de asieldieren ook van harte welkom! Klik hier om een algemene eenmalige donatie te doen. Alle beetjes helpen!

De Wensenlijst van vandaag 21-04-2018 11:45


Lentekaters

Bereikt 15% van 1000 euro

 
Afgelopen maand kregen we 9 ongecastreerde katers binnen die niet zijn opgehaald door hun baasjes. Allemaal lieffies die een nieuw plekje verdienen waar ze lekker verwend worden. Voordat het zover is, gaan ze in de molen. Inenten, testen op kattenaids (wat relatief vaker voorkomt onder ongecastreerde katers), ontwormen, ontvlooien en chippen. En natuurlijk castreren... Per kat ongeveer 140 euro. Voor deze 9 mannen zijn de kosten dus ruim 1250 euro! Wie helpt deze katers onderweg naar een nieuw thuis?


Pechvogel Salazar

Het doel 300 euro

 
Deze bijna helemaal zwarte kater kwam binnen met een gebroken voorpoot. En niet een mooie, strakke breuk, nee, we hebben het echt over gruzelementen (zie foto). De beste oplossing was een amputatie. Inmiddels heet hij Salazar en herstelt goed van zijn operatie. Is gecastreerd, gechipt en ingeënt. Nu hoeven we alleen nog een nieuw thuis voor hem te vinden. En de rekening van de dierenarts betalen...


Operatie poesje Lieke

Het doel 750 euro

 
Kleine Lieke brak haar bekken in een verkeersongeval. Gelukkig was het mogelijk om door een operatie de botstukken met een plaatje aan elkaar te zetten. Lieke herstelt voorspoedig. Elke donatie helpt ons om haar aan een lang, gezond en gelukkig leven te helpen!