Actuele sponsoracties voor de dieren

Actuele sponsoracties voor de dieren

Het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen kost veel geld. Uw hulp is daarbij onmisbaar. Soms zijn er dieren met medische problemen die zo kostbaar zijn om te behandelen, dat we voor hen een aparte actie starten. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de lopende acties.

Een algemene donatie voor de asieldieren is uiteraard ook van harte welkom! Klik hier om een algemene eenmalige donatie te doen. Alle beetjes helpen!

De Wensenlijst van vandaag 23-01-2022 19:07


voetenveger

Bereikt 13% van 75 euro

 
We zijn dol op ons prachtige bos! Het enige is dat we de bosgrond (oftewel klei en modder) ook vaak terug vinden op onze asielvloeren. Daarom willen we graag twee voetenvegers/laarzenschrapers aanschaffen, zodat de mensen die de vloeren schoonhouden wat minder hard hoeven werken en meer tijd hebben voor de dieren. Totale kosten ongeveer 75 euro.


pechvogel John

Bereikt 71% van 850 euro

 
Pechvogel John is pas vijf maanden en ziet geen gevaar. John brak zijn dijbeen. Mike, van dierenartsenpraktijk Rijngeest, repareerde zijn poot met een pin en schroeven. John moet nog rustig aan doen van Mike. John zelf vindt dat onnodig. Wij zullen zorgen dat hij zich voorlopig koest houdt. De kosten voor John’s roekeloze avontuur bedragen ruim € 850.


pechvogel Vivian

Bereikt 54% van 800 euro

 
Pechvogel Vivian is een klein rood poesje dat met twee zwaargewonde achterpoten bij ons werd binnengebracht. Een daarvan kon kundig en kunstig worden gehecht door de dierenarts, de andere achterpoot was helaas niet meer te redden en moest worden geamputeerd. Als we alle voor haar gemaakte kosten bij elkaar optellen, komen we uit op ongeveer 800 euro.


konijnen in de winter

Bereikt 30% van 150 euro

 
Onze konijnen zitten allemaal buiten. In het winterseizoen maken ze een lekkere dichte wintervacht en krijgen ze meer stro, meer hooi en wat meer brokjes om hun lichaamstemperatuur constant te kunnen houden. Dat lukt prima, zelfs bij vorst hupsen ze lekker rond door hun verblijf. Meer eten betekent meer kosten... 10 kilo konijnenvoer kost ongeveer 35 euro en stro en hooi ongeveer een euro per kilo. Wie helpt mee onze konijntjes warmpjes de winter door te loodsen?


pechvogel Tommy

Het doel 250 euro

 
Pechvogel Tommy hebben we helaas niet kunnen helpen. We hebben alles eraan proberen te doen maar hij is op de operatietafel overleden aan de gevolgen van zijn verwondingen, vermoedelijk hersenletsel door een verkeersongeval. Zijn diagnose en behandeling: foto’s, medicatie, pijnstilling, narcose etc. kostten rond de € 250. (n.b. de rode kater op de foto is niet Tommy)


pechvogel Nori

Het doel 300 euro

 
Pechvogel Nori kwam op de een of andere manier op een lijmplank terecht. De chemische stoffen in de lijn veroorzaakten stuiptrekkingen en bewustzijnsverlies. Na intensieve zorg bij de dierenarts en in het asiel, lijkt ze er helemaal bovenop te komen. Ze heeft weer energie voor tien en bivakkeert liefst urenlangs op onze schouders. Door haar klauwtjes in onze benen en rug te haken, is ze in drie sprongen boven. Haar medische kosten bedragen ongeveer € 300.