Actuele sponsoracties voor de dieren

Actuele sponsoracties voor de dieren

Het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen kost veel geld. Uw hulp is daarbij onmisbaar. Soms zijn er dieren met medische problemen die zo kostbaar zijn om te behandelen, dat we voor hen een aparte actie starten. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de lopende acties.

Een algemene donatie voor de asieldieren is uiteraard ook van harte welkom! Klik hier om een algemene eenmalige donatie te doen. Alle beetjes helpen!

De Wensenlijst van vandaag 03-08-2021 19:13


overal konijnen

Bereikt 19% van 500 euro

 
In minder dan een maand tijd veertien konijnen rijker, dat is even puzzelen qua huisvesting. De negentien konijnen die we nu hebben zitten, knagen met z’n allen bérgen hooi, stro, biks en groente weg. Een zak konijnenvoer van 10 kilo kost vijfendertig euro en hooi al gauw een tientje voor tien kilo. In allerijl hebben we twintig extra wilgenbruggen à negen euro aangeschaft voor in de hokken (tja, ze waren in de aanbieding). Wilt u onze nijnen steunen? Dan gaan wij zorgen dat ze heel goed terecht gaan komen.


het Leidsche Trio

Het doel 750 euro

 
Dit zijn Academia, Batava en Lugduno, ons echt Leidsche Trio… bij Batava moest een oogje worden verwijderd en bij Lugduno gaat dat nog gebeuren. Ze worden zeer intensief behandeld tegen niesziekte (dat ook de oorzaak is van hun oogproblemen). De TLC van medewerkers en vrijwilligers is natuurlijk onbetaalbaar, maar Alle behandelingen bij elkaar opgeteld: operaties, zalf, speciaal voer, infusen, ontworming, antibiotica en straks hun entingen en chips, gaan veel geld kosten. Wilt u ons helpen hen te helpen?


lentekaters2021

Bereikt 77% van 750 euro

 
Het is lente! De ongecastreerde katers vliegen ons weer om de oren. Bij wijze van spreken dan. Enten, chippen, castreren, testen, ontwormen, ontvlooien, bij elkaar per kater toch wel zo’n 150 euro. Momenteel hebben we er vijf zitten, waaronder gestreepte tijgers Paolo en Stroopwafel die voor zover wij weten geen familie zijn maar wel heel veel op elkaar lijken.


identificatiechips

Bereikt 96% van 952 euro

 
Ook zonder wettelijke verplichting zouden we al onze asieldieren laten chippen. Een chip wordt natuurlijk pas waardevol als de erbij geregistreerde gegevens helemaal kloppen, dus na plaatsing zorgen we ook voor de registratie van het dier op naam van de nieuwe eigenaar. Het is een prachtige manier om het aantal zwerfdieren te verminderen! We kopen de chips in het groot in en krijgen als asiel ook korting, toch kost een chip plus registratie ons nog bijna een tientje. Om honderd asieldieren te chippen én te registreren, moeten we 952 euro uitgeven.


vogelvoer

Het doel 60 euro

 
Tien agapornissen die al meer dan een jaar in het asiel zitten. Zes kanaries. Drie Splendid parkieten. Met z\'n allen eten ze heel wat zaadjes, eivoer en gierst. Regelmatige ontworming en druppeltjes tegen mijten. Plus natuurlijk bodembedekking en speelgoed. Dat zijn bij elkaar behoorlijke kosten, heel fijn als u een bijdrage daaraan wilt leveren!