Actuele sponsoracties voor de dieren

Actuele sponsoracties voor de dieren

Het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen kost veel geld. Uw hulp is daarbij onmisbaar. Soms zijn er dieren met medische problemen die zo kostbaar zijn om te behandelen, dat we voor hen een aparte actie starten. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de lopende acties.

Een algemene donatie voor de asieldieren is uiteraard ook van harte welkom! Klik hier om een algemene eenmalige donatie te doen. Alle beetjes helpen!

De Wensenlijst van vandaag 22-10-2020 02:29


levensonderhoud flessenkittens

Het doel 450 euro

 
Vijf flessenkittens vergen heel wat flesjes melk, babydoekjes, bordjes pap, ontworming enzovoorts. Wilt u ons helpen met grootbrengen? Ook hebben we voor toekomstige kittens een surrogaat moederpoes besteld, waar de kleintjes lekker warm en knus tegenaan kunnen liggen en waaruit ze ook melk kunnen drinken (een Surro-kitty). We zijn blij met elke bijdrage! Dan nemen wij de nachtvoedingen en bijbehorende wallen onder de ogen voor onze rekening 😉


teddy konijnen

Bereikt 101% van 450 euro

 
Negentwintig Teddy Widder konijnen kregen we binnen. Deze schattige en aaibare beestjes hebben intensieve verzorging nodig (en niet alleen van hun vacht) wat we natuurlijk met alle plezier doen. De medische kosten (waaronder castraties van de volwassen mannetjes) schatten we voorlopig rond de 450 euro, dus zijn we blij met alle donaties!


identificatiechips

Bereikt 49% van 952 euro

 
Ook zonder wettelijke verplichting zouden we al onze asieldieren laten chippen. Een chip wordt natuurlijk pas waardevol als de erbij geregistreerde gegevens helemaal kloppen, dus na plaatsing zorgen we ook voor de registratie van het dier op naam van de nieuwe eigenaar. Het is een prachtige manier om het aantal zwerfdieren te verminderen! We kopen de chips in het groot in en krijgen als asiel ook korting, toch kost een chip plus registratie ons nog bijna een tientje. Om honderd asieldieren te chippen én te registreren, moeten we 952 euro uitgeven.


vogeltjes voeren

Het doel 60 euro

 
Er zitten heel veel vogeltjes in het asiel te wachten op een nieuw thuis. Veertien agapornissen, vijf grasparkieten, twee valkparkieten, een goudvink en een rosella. Met zn allen knabbelen ze heel wat weg. En allemaal hebben ze wat anders op het menu: grof parkietenvoer, fijn parkietenvoer, tropisch zaad, kanarievoer. Trosgierst is bij iedereen populair als toetje. Helpt u onze vogels aan een hapje?