Actuele sponsoracties voor de dieren

Actuele sponsoracties voor de dieren

Het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen kost veel geld. Uw hulp is daarbij onmisbaar. Soms zijn er dieren met medische problemen die zo kostbaar zijn om te behandelen, dat we voor hen een aparte actie starten. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de lopende acties.

Een algemene donatie voor de asieldieren is uiteraard ook van harte welkom! Klik hier om een algemene eenmalige donatie te doen. Alle beetjes helpen!

De Wensenlijst van vandaag 21-01-2021 08:54


Vrolijk Kerstfeest

Bereikt 32% van 500 euro

 
Bliksem en Rakker wensen iedereen een vrolijk kerstfeest namens alle asieldieren! Ook dit jaar waren er weer veel dieren die meer (medische) zorg van ons vroegen. Bliksem bijvoorbeeld heeft aanzienlijke neurologische problemen waarvoor ze o.a. met fysiotherapie behandeld wordt. Bij Rakker zijn er qua gedrag een aantal uitdagingen waar we volop mee aan de slag zijn. Wilt u helpen? Graag!


identificatiechips

Bereikt 75% van 952 euro

 
Ook zonder wettelijke verplichting zouden we al onze asieldieren laten chippen. Een chip wordt natuurlijk pas waardevol als de erbij geregistreerde gegevens helemaal kloppen, dus na plaatsing zorgen we ook voor de registratie van het dier op naam van de nieuwe eigenaar. Het is een prachtige manier om het aantal zwerfdieren te verminderen! We kopen de chips in het groot in en krijgen als asiel ook korting, toch kost een chip plus registratie ons nog bijna een tientje. Om honderd asieldieren te chippen én te registreren, moeten we 952 euro uitgeven.


vogelvoer

Het doel 60 euro

 
Tien agapornissen die al meer dan een jaar in het asiel zitten. Zes kanaries. Drie Splendid parkieten. Met z\'n allen eten ze heel wat zaadjes, eivoer en gierst. Regelmatige ontworming en druppeltjes tegen mijten. Plus natuurlijk bodembedekking en speelgoed. Dat zijn bij elkaar behoorlijke kosten, heel fijn als u een bijdrage daaraan wilt leveren!


hulp voor de hamster

Het doel 100 euro

 
Dit hamstertje kwam binnen met een “auw-pootje”. Onze dierenarts kon haar helpen door het pootje te amputeren en inmiddels scharrelt aandoenlijke Aidoni weer zorgeloos door haar verblijf. De kosten kwamen -samen met medicatie en algemene verzorging- op ruim € 100. Wie helpt haar (en ons) een pootje?