Actuele sponsoracties voor de dieren

Actuele sponsoracties voor de dieren

Het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen kost veel geld. Uw hulp is daarbij onmisbaar. Soms zijn er dieren met medische problemen die zo kostbaar zijn om te behandelen, dat we voor hen een aparte actie starten. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de lopende acties.

Een algemene donatie voor de asieldieren is uiteraard ook van harte welkom! Klik hier om een algemene eenmalige donatie te doen. Alle beetjes helpen!

De Wensenlijst van vandaag 27-09-2023 00:18


soep voor katten

Bereikt 95% van 95 euro

 
De asielkatten krijgen zeker niet elke dag luxe blikvoer maar af en toe willen we hen gewoon lekker even verwennen. Ook katten die slecht eten, moeten aankomen, herstellen van een gebitssanering of gewoon kieskeurig zijn, krijgen vaak ander blikvoer dan de rest. Omdat we op dit moment veel asielkatten hebben, gaat we rap door onze voorraad heen. Wie helpt die aan te vullen?


hondenkoek

Het doel 100 euro

 
Onze honden zijn altijd zo braaf dat we veel koekjes kunnen uitdelen. Zoveel zelfs dat we het einde van de voorraad beginnen te bereiken. Wie wil ons en alle brave honden van Stevenshage helpen met een koekjes bijdrage?


chipreader

Bereikt 34% van 515 euro

 
Ruim tien jaar hadden we onze oude chipreader in gebruik. Het opladen duurde steeds een beetje langer en het schermpje steeds wat vager. Daarom hebben we besloten om hem te gaan vervangen. Zijn opvolger ziet er een stuk moderner uit en heeft een zelfs een digitaal display. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat hij alle soorten chips kan lezen en weer minstens tien jaar mee kan gaan.


mama Trudie

Bereikt 78% van 466 euro

 
Door omstandigheden kwam moeder Trudie met haar 6 pasgeboren puppy’s Tijn, Tuur, Tess, Teuntje, Thijs en Tinus naar het asiel. Op de foto zijn ze nog geen week oud en zitten hun oogjes nog stijf dicht. Zwaar werk voor een moeder, die zelf ook nog maar net een jaar oud is. Inmiddels zijn de pups allemaal naar een nieuw huisje en is Trudie gevaccineerd en gesteriliseerd. Helpt u mee met de kosten?


nieuwe bezems

Bereikt 10% van 400 euro

 
Vegen, schrobben en wissen. Dat doen we dagelijks meerdere keren. Jaarlijks vervangen we de zachte bezems en eens in de zoveel jaren alle wissers en schrobbezems. Dit jaar is het weer zover. Zoals alle dingen zijn ook bezems en wissers een stuk duurder geworden. Alles vervangen is toch al gauw een uitgave van 400 euro.


Castor en Pollux

Bereikt 60% van 150 euro

 
Van Castor en Pollux werd onlangs afstand gedaan toen de eigenaar er niet meer voor kon zorgen. Wij nemen met liefde de zorg voor hen op ons. Dus: vaccineren, ontwormen, vlomiddel, chip en natuurlijk lekker en gezond eten. Castor en Pollux vinden alles nog een beetje eng maar dat komt vast helemaal goed met alle spelletjes en knuffels die ze van onze vrijwilligers krijgen, zodat ze snel naar een nieuw baasje kunnen.


waterstofzuiger

Bereikt 2% van 645 euro

 
Vloeren schrobben, afvoerputjes uitzuigen, onze waterstofzuiger draaide er jarenlang zijn hand niet voor om. Totdat er ineens rook uit de motor kwam en het probleem helaas niet meer te repareren bleek te zijn. Zo moesten we op zoek naar een nieuwe. We kregen de opvolger van ons huidige model voor een hele schappelijke prijs aangeboden en zouden die graag binnenkort aanschaffen, zodat we weer als een witte tornado door het gebouw kunnen gaan.


vectra

Bereikt 15% van 300 euro

 
We behandelen alle binnengekomen asielkatten altijd tegen vlooien. In overleg met onze dierenarts gebruiken we daarvoor Vectra pipetten. Het zijn niet de goedkoopste druppels maar ze werken wel erg goed. Nu het voorjaar is en de vlooien uit hun winterslaap komen, raakt onze voorraad een beetje op. Vectra druppels kopen voor 50 katten kost ongeveer 300 euro. Wie helpt hen van hun plaaggeestjes af te helpen?


castratie konijnen

Bereikt 18% van 200 euro

 
Ook deze zomer kregen we weer veel zwerfkonijnen binnen. Wij laten alle mannelijke konijnen castreren voordat we hen herplaatsen, zodat ze zonder nageslacht te veroorzaken aan een vrouwelijke partner gekoppeld kunnen worden. Er komen natuurlijk heel veel konijnen langs bij ons maar Bram, Anton, Rac en Anakin zijn een paar recente voorbeelden. Rac en Anakin zoeken trouwens nog naar een thuis!