Actuele sponsoracties voor de dieren

Actuele sponsoracties voor de dieren

Het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen kost veel geld. Uw hulp is daarbij onmisbaar. Soms zijn er dieren met medische problemen die zo kostbaar zijn om te behandelen, dat we voor hen een aparte actie starten. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de lopende acties.

Een algemene donatie voor de asieldieren is uiteraard ook van harte welkom! Klik hier om een algemene eenmalige donatie te doen. Alle beetjes helpen!

De Wensenlijst van vandaag 25-05-2020 06:18


teddy konijnen

Bereikt 53% van 450 euro

 
Negentwintig Teddy Widder konijnen kregen we binnen. Deze schattige en aaibare beestjes hebben intensieve verzorging nodig (en niet alleen van hun vacht) wat we natuurlijk met alle plezier doen. De medische kosten (waaronder castraties van de volwassen mannetjes) schatten we voorlopig rond de 450 euro, dus zijn we blij met alle donaties!


Kittys coccidiose

Bereikt 59% van 400 euro

 
Bij asielpoes Kitty constateerden we giardia. Toen na behandeling daarvan de diarree maar niet overging bleek ze ook coccidiose te hebben. De tests en het behandelen kostten circa 50 euro. Het dieetvoer voor gevoelige darmen komt op 1 euro per dag. De grote krabpaal die het ontsmetten niet overleefde, kostte bijna 300 euro en zo veroorzaakten deze piepkleine parasieten voor bijna 400 euro aan schade…


identificatiechips

Bereikt 40% van 952 euro

 
Ook zonder wettelijke verplichting zouden we al onze asieldieren laten chippen. Een chip wordt natuurlijk pas waardevol als de erbij geregistreerde gegevens helemaal kloppen, dus na plaatsing zorgen we ook voor de registratie van het dier op naam van de nieuwe eigenaar. Het is een prachtige manier om het aantal zwerfdieren te verminderen! We kopen de chips in het groot in en krijgen als asiel ook korting, toch kost een chip plus registratie ons nog bijna een tientje. Om honderd asieldieren te chippen én te registreren, moeten we 952 euro uitgeven.


vogeltjes voeren

Het doel 60 euro

 
Er zitten heel veel vogeltjes in het asiel te wachten op een nieuw thuis. Veertien agapornissen, vijf grasparkieten, twee valkparkieten, een goudvink en een rosella. Met zn allen knabbelen ze heel wat weg. En allemaal hebben ze wat anders op het menu: grof parkietenvoer, fijn parkietenvoer, tropisch zaad, kanarievoer. Trosgierst is bij iedereen populair als toetje. Helpt u onze vogels aan een hapje?