Actuele sponsoracties voor de dieren

Actuele sponsoracties voor de dieren

Het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen kost veel geld. Uw hulp is daarbij onmisbaar. Soms zijn er dieren met medische problemen die zo kostbaar zijn om te behandelen, dat we voor hen een aparte actie starten. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de lopende acties.

Een algemene donatie voor de asieldieren is uiteraard ook van harte welkom! Klik hier om een algemene eenmalige donatie te doen. Alle beetjes helpen!

De Wensenlijst van vandaag 14-04-2021 18:45


weegschaal

Bereikt 45% van 385 euro

 
Meten is weten! De honden leken wel erg te fluctueren qua lichaamsgewicht de laatste tijd. Daarom deden we een testje met onze meer dan twintig jaar oude weegschaal. De hond in kwestie kwam in vijf keer proefwegen bijna een kilo aan en verloor die ook weer. Oftewel onze weegschaal is niet echt betrouwbaar meer... een nieuwe kost € 385 inclusief antislip mat. Wie helpt ons een onsje?


Matatabi lollipops

Het doel 140 euro

 
Matatabi stokjes, volgens onze katten nog lekkerder dan kattenkruid. Én rustgevend. Wat helemáál in de smaak valt zijn lolly’s gemaakt van matatabi. Door de vorm kunnen de katten het makkelijk beetpakken, kopjes tegen geven en op kauwen. Ze zijn redelijk prijzig maar de kat kan er wékenlang mee toe. Met een stuk of twintig ‘lollipops’ kunnen de asielkatten weer eventjes vooruit.


identificatiechips

Bereikt 82% van 952 euro

 
Ook zonder wettelijke verplichting zouden we al onze asieldieren laten chippen. Een chip wordt natuurlijk pas waardevol als de erbij geregistreerde gegevens helemaal kloppen, dus na plaatsing zorgen we ook voor de registratie van het dier op naam van de nieuwe eigenaar. Het is een prachtige manier om het aantal zwerfdieren te verminderen! We kopen de chips in het groot in en krijgen als asiel ook korting, toch kost een chip plus registratie ons nog bijna een tientje. Om honderd asieldieren te chippen én te registreren, moeten we 952 euro uitgeven.


Janita

Het doel 459 euro

 
Toen Janita bij ons binnenkwam, was meteen duidelijk dat er iets goed mis was. Uiteindelijk moest de dierenarts haar voorpootje amputeren. Het herstel ging met horten en stoten. Inmiddels, een paar weken verder, lijkt ze zich een stuk beter te voelen. De amputatie en haar sterilisatie, een paar weken later, kostten rond de 459 euro. Janita is elke euro waard!


vogelvoer

Het doel 60 euro

 
Tien agapornissen die al meer dan een jaar in het asiel zitten. Zes kanaries. Drie Splendid parkieten. Met z\'n allen eten ze heel wat zaadjes, eivoer en gierst. Regelmatige ontworming en druppeltjes tegen mijten. Plus natuurlijk bodembedekking en speelgoed. Dat zijn bij elkaar behoorlijke kosten, heel fijn als u een bijdrage daaraan wilt leveren!