Actuele sponsoracties voor de dieren

Actuele sponsoracties voor de dieren

Het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen kost veel geld. Uw hulp is daarbij onmisbaar. Soms zijn er dieren met medische problemen die zo kostbaar zijn om te behandelen, dat we voor hen een aparte actie starten. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de lopende acties.

Een algemene donatie voor de asieldieren is uiteraard ook van harte welkom! Klik hier om een algemene eenmalige donatie te doen. Alle beetjes helpen!

De Wensenlijst van vandaag 06-12-2022 14:47


lekker blik

Bereikt 50% van 200 euro

 
Onze katten zijn dol op lekker eten en dat krijgen ze ook elke dag van ons. Soms echter, als ze zich niet zo lekker voelen of net geopereerd zijn, moeten we een beetje extra ons best doen en halen we iets speciaals uit de kast. De meeste katten zijn dol op een blikje Gourmet mousse. Die gaan er bij ons dan ook snel doorheen. Helpt u ons een blikje?


kruidenhooi

Bereikt 0% van 250 euro

 
In de winter eten onze konijnen meer om warm te blijven. Ze eten heel graag kruidenhooi, gezond en lekker. En natuurlijk voorzien we hun verblijven van extra stro om een warm nestje te kunnen maken. Al eten konijnen ook graag een hapje beddestro, zolang het maar van een goede kwaliteit is. U kunt een strootje bijdragen om onze langoren gezond en warm de winter door te helpen.


pensstaafjes

Bereikt 0% van 80 euro

 
De asielhonden zijn gek op pensstaafjes. Wat zij niet weten, maar wij wel, is dat kauwen op pensstaafjes ook heel goed is voor hun gebit. Daarom gaan we bij ons heel wat pensstaafjes doorheen. Een zak van 5 kilo kost ongeveer 80 euro. Veel geld, maar een gebitssanering is een stuk duurder.


muisjes

Bereikt 0% van 100 euro

 
Onze asiel- en pensionkatten spelen wat af. Met elkaar, met ons, maar ook met speelgoedmuisjes. In veel gevallen betekent spelen uiteindelijk stukmaken. Met de vele honderden katten die in een jaar langskomen, zijn dat heel wat muizen. Die muisjes kosten al snel een euro per stuk. Met 100 stuks kunnen we weer even vooruit.


gebit Faya

Bereikt 0% van 200 euro

 
Toen asielhond Faya de bully binnenkwam, constateerde onze dierenarts wat kleine probleempjes met haar gebit. Die moesten natuurlijk verholpen worden voordat ze op zoek kan naar een nieuw baasje. Narcose gaat naar gewicht en Faya is een stevige dame. Zeker niet dik, wel gespierd. Al met al komen de kosten voor haar tandartsbezoek rond de 200 euro uit. Wie helpt Faya weer aan een stralende glimlach?


chipregistraties

Bereikt 0% van 300 euro

 
Elke maand registreren we de chips van de geplaatste dieren op naam van hun nieuwe baasjes in de datbase van de NDG. De chips hebben we dan al aangeschaft maar ook voor het registreren betalen we een klein bedrag per chip. Het is iedere maand weer een hele lijst namen. Daar zijn we blij mee, want het betekent dat een heleboel asieldieren een nieuw thuis hebben gevonden! Per kwartaal zijn we ongeveer 300 euro kwijt aan deze registraties. Misschien spreekt het als bestemming van uw donatie minder aan, maar de juiste gegevens bij een chip registreren is zo ontzettend belangrijk. Heel fijn als u hier een bedrag voor wilt overmaken!


comfy cones

Bereikt 0% van 135 euro

 
Af en toe moet een hond eraan geloven: een kap. Als hij of zij geopereerd is of een hotspot heeft. Nu kunnen we natuurlijk van die hardplastic kappen gebruiken maar in de kennel is dat niet zo praktisch. Daarom zijn we overgestapt op het gebruik van de zgn. Comfy Cones. Stevig genoeg om de hond te beletten om zich te krabben of likken en soepel genoeg om toch lekker te kunnen liggen. Af en toe gaat er wel eens eentje kapot en moeten we nieuwe aanschaffen. Ze kosten ongeveer 45 euro en we hebben er drie nodig. Rekent u maar uit.


handzeep

Bereikt 0% van 15 euro

 
Vele malen per dag wassen we onze handen. Dat deden we al voordat het werd aangeraden door de overheid en we zullen dat ook altijd blijven doen. Met 8 personeelsleden en 100 vrijwilligers zijn dat dagelijks vele pompjes handzeep. Deze is een van onze favorieten. Veel voor weinig, ruikt lekker en je handen blijven zacht. Zonder reclame te willen maken, vragen we een bijdrage voor tien keer een liter handzeep navulling. Dat worden weer heel wat hele schone handen.


stofzuigerzakken

Bereikt 0% van 40 euro

 
U kunt zich voorstellen hoeveel honden- en kattenhaar, vogelveertjes, zand, zaagsel, dekenpluisjes en gewoon troep zich elke dag in ons gebouw verzamelt. Daarom stofzuigen we heel veel. Niet alleen voor het nette gezicht maar ook voor de gezondheid van mens en dier. Na lang experimenteren met de verschillende stofzuigsystemen zijn we uiteindelijk op de goede oude stofzuiger met stofzak uitgekomen. Die werken snel en betrouwbaar en zijn makkelijk te vervangen. Nadeel is natuurlijk wel dat de stofzuigerzakken regelmatig vervangen moeten worden. Voor veertig euro kopen we 28 stofzakken kunnen we weer een behoorlijke tijd vooruit.


FitBone XL

Bereikt 0% van 175 euro

 
Onze asielhonden krijgen veel lichaamsbeweging, lekker wandelen aan de lijn en los ravotten in het hondenbos. Ook hun hersens komen aan bod met spelletjes en puzzels. Een prachtige manier om training voor lichaam en geest te combineren is balanswerk. Hiervoor gebruiken we speciale kussens zoals de K9FitBone. Wij hebben de medium maat en die, zoals collega Conan laat zien, is net iets te klein voor grote honden. Daarom willen we graag een Giant FitBone aanschaffen. Die kosten 175 euro. Dat is een fiks bedrag maar we zijn zuinig op onze spullen en kunnen we jarenlang gebruiken voor vele honden.