Actuele sponsoracties voor de dieren

Actuele sponsoracties voor de dieren

Het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen kost veel geld. Uw hulp is daarbij onmisbaar. Soms zijn er dieren met medische problemen die zo kostbaar zijn om te behandelen, dat we voor hen een aparte actie starten. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de lopende acties.

Een algemene donatie voor de asieldieren is uiteraard ook van harte welkom! Klik hier om een algemene eenmalige donatie te doen. Alle beetjes helpen!

De Wensenlijst van vandaag 14-08-2018 10:24


ice pods voor de konijnen

Bereikt 0% van 110 euro

 
U kent de term ijskonijn? Die is vast ontstaan doordat konijnen veel beter bestand zijn tegen kou dan tegen hitte. Om ze deze zomer tijdens de almaar voortdurende tropische omstandigheden een beetje te helpen krijgen ze elke dag een diepgevroren icepod. Alleen, die zijn halverwege de dag alweer ontdooid en opgewarmd. Dus willen we graag een tweede set aanschaffen zodat we onze langoren permanente koelte kunnen aanbieden. Deze icepods zijn speciaal ontwikkeld voor konijnen, on-knaagbaar en niet giftig.Ze kosten € 10,95 per stuk en met tien stuks komen we een heel eind. Dank namens alle nijnen (en cavias) van Stevenshage.


kater Frans

Het doel 480 euro

 
Toen deze kater binnenkwam bij onze dierenarts, was het duidelijk dat hij zwaargewond was. Of hij het ging redden...? Na een paar dagen intensieve zorg, was hij -wonder boven wonder- weer goed genoeg om onder narcose zijn kaak te zetten. Of hij zijn gewonde oog kan behouden, moeten we nog afwachten. Een kattenleven is onbetaalbaar maar de kosten voor zijn medische verzorging betalen we natuurlijk gewoon in euros. Al met al lopen die op tot een bedrag van bijna 500 euro (inclusief zijn castratie later). Wie helpt Kater Frans om weer vrolijk aan zijn volgende leven te beginnen?


LICG folders

Bereikt 27% van 240 euro

 
Sinds enige tijd is het wettelijk verplicht om bij plaatsing schriftelijke informatie mee te geven over de verzorging van het geplaatste dier. De LICG (Landelijk Informatie Centrum Gezelschapsdieren) heeft online folders beschikbaar om uit te printen. Omdat we best veel dieren plaatsen, lijkt het ons handig om die folders te laten drukken. Voor 500 folders betalen we dan ongeveer 80 euro, wat goedkoper -en handiger- is dan wanneer we zelf gaan printen. We willen deze plaatsingsfolders laten maken voor honden, katten en konijnen, zodat het totaalbedrag 240 euro wordt. Helpt u mee?


castraties reuzenkonijnen

Het doel 200 euro

 
In korte tijd kregen we 6 gedumpte mega-konijnen binnen, twee Vlaamse reuzen en vier Franse hangoren. De 3 mannen van het stel lieten we natuurlijk zo snel mogelijk castreren. Bij één van hen, Marchaux (tja Franse hangoren, Franse namen) was de castratie extra moeilijk door nare en geïnfecteerde vechtwonden op zijn testikels. Daarvoor kreeg hij ook antibiotica en veel liefde en aandacht natuurlijk. Deze castraties en medicatie kostten bij elkaar rond de 200 euro. Wie helpt deze reuzen een handje op weg naar een nieuw thuis en een nieuw leven.


Diesel pijnvrij

Het doel 116 euro

 
Ouwe labrador lobbes Diesel vindt het leven Leuk! Ondanks zijn 13 jaren dartelt hij er op los. Om hem te helpen zo lang mogelijk jeugdig te blijven, krijgt hij een voedingssupplement én een dosis pijnstillers. Voor 116 euro kunnen we Diesel twee maanden lang vrolijk rond laten stuiteren!


Vloerwissers

Het doel 60 euro

 
De vloeren in de hondenkennel worden dagelijks gereinigd met een hogedrukspuit. Om alles weer netjes droog te maken, gebruiken we rubberen vloerwissers. Ongeveer 1x per twee jaar kopen we een voorraadje nieuwe wissers en kunnen er dan weer een tijdje tegen. En die tijd is nu aangebroken...