Actuele sponsoracties voor de dieren

Actuele sponsoracties voor de dieren

Het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen kost veel geld. Uw hulp is daarbij onmisbaar. Soms zijn er dieren met medische problemen die zo kostbaar zijn om te behandelen, dat we voor hen een aparte actie starten. Hieronder vindt u een actueel overzicht van de lopende acties. Zijn er op dit moment geen acties, dan is een algemene donatie voor de asieldieren ook van harte welkom! Klik hier om een algemene eenmalige donatie te doen. Alle beetjes helpen!

De Wensenlijst van vandaag 22-06-2018 20:59


Diesel pijnvrij

Bereikt 22% van 116 euro

 
Ouwe labrador lobbes Diesel vindt het leven Leuk! Ondanks zijn 13 jaren dartelt hij er op los. Om hem te helpen zo lang mogelijk jeugdig te blijven, krijgt hij een voedingssupplement én een dosis pijnstillers. Voor 116 euro kunnen we Diesel twee maanden lang vrolijk rond laten stuiteren!


castraties reuzenkonijnen

Bereikt 8% van 200 euro

 
In korte tijd kregen we 6 gedumpte mega-konijnen binnen, twee Vlaamse reuzen en vier Franse hangoren. De 3 mannen van het stel lieten we natuurlijk zo snel mogelijk castreren. Bij één van hen, Marchaux (tja Franse hangoren, Franse namen) was de castratie extra moeilijk door nare en geïnfecteerde vechtwonden op zijn testikels. Daarvoor kreeg hij ook antibiotica en veel liefde en aandacht natuurlijk. Deze castraties en medicatie kostten bij elkaar rond de 200 euro. Wie helpt deze reuzen een handje op weg naar een nieuw thuis en een nieuw leven.


LICG folders

Bereikt 17% van 240 euro

 
Sinds enige tijd is het wettelijk verplicht om bij plaatsing schriftelijke informatie mee te geven over de verzorging van het geplaatste dier. De LICG (Landelijk Informatie Centrum Gezelschapsdieren) heeft online folders beschikbaar om uit te printen. Omdat we best veel dieren plaatsen, lijkt het ons handig om die folders te laten drukken. Voor 500 folders betalen we dan ongeveer 80 euro, wat goedkoper -en handiger- is dan wanneer we zelf gaan printen. We willen deze plaatsingsfolders laten maken voor honden, katten en konijnen, zodat het totaalbedrag 240 euro wordt. Helpt u mee?


Donkey

Het doel 125 euro

 
Toen katertje Donkey werd binnengebracht zat zijn halsbandje vast onder zijn oksel. En dat was al een tijdje zo, want er was al een grote wond ontstaan die ook flink ontstoken was geraakt (wat al goed te ruiken was). De wond laten we hier maar niet zien, die zag er naar uit. Na behandeling door onze dierenarts was dat gelukkig een stuk beter. Inmiddels knapt Donkey al goed op, al vindt hij zelf dat hij standaard te weinig eten van ons krijgt. Maar dat komt helemaal goed...


vogelvoer

Het doel 100 euro

 
We krijgen steeds meer vogeltjes binnen. Als afstand en als zwerver. Die eten natuurlijk niet veel, maar kleine beetjes bij elkaar wordt toch een aardige berg. We kopen het vogelvoer natuurlijk in het groot in, een zak van 20 kilo kost ongeveer 25 euro. Welke dierenliefhebber helpt ons de vogeltjes voeren? Met 4 zakken komen we het jaar wel door...


Vloerwissers

Het doel 60 euro

 
De vloeren in de hondenkennel worden dagelijks gereinigd met een hogedrukspuit. Om alles weer netjes droog te maken, gebruiken we rubberen vloerwissers. Ongeveer 1x per twee jaar kopen we een voorraadje nieuwe wissers en kunnen er dan weer een tijdje tegen. En die tijd is nu aangebroken...


konijnenren

Het doel 120 euro

 
Voor onze konijnenvriendjes is het lekker als ze af en toe veilig de pootjes kunnen strekken en een sprongetje maken. En ook voor een konijn is het lekker om af en toe even van omgeving te wisselen. Bovendien kunnen de langoren dan meteen meehelpen om het onkruid te wieden. Daarom willen we graag een verplaatsbare ren aanschaffen. De ren wordt verkocht als puppyren, dus is groot en stevig genoeg voor alle soorten en maten konijnen.