Uitgebreid interview met asielbeheerder Nicolette

Categories
Achtergrond

“De dieren die hier zijn, hebben soms een naar verleden. Daarom verdienen ze een dubbelgoede toekomst.” aldus asielbeheerder Nicolette in het Vakblad Dierenhulpverlening van Stichting DierenLot. In een uitgebreid interview vertelt ze over het asiel, duurzame keuzes en hoe het is om beheerder te zijn van Dierentehuis Stevenshage. Klik hier of op de foto hieronder om het interview te lezen.

Klik op de afbeelding om het interview van asielbeheerder Nicolette van Dierentehuis Stevenshage in het Vakblad Dierenhulpverlening van Stichting DierenLot te lezen. Interview Nicolette – Vakblad Dierenhulpverlening 2022-1

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren