Kom naar de Open Asieldag op zaterdag 7 oktober

Categories
Evenement

Zet zaterdag 7 oktober in je agenda, want dan openen wij de deuren voor onze jaarlijkse Open Asieldag! Kom tussen 11.00 en 16.00 uur bij ons langs en maak kennis met de dieren, eet een lekker taartje van onze (vegan) Bake Sale, doe mee aan een workshop dierenspeeltjes maken, neem je knuffel mee naar Dierendokter Marije, kom kijken naar de demonstraties van ex-asielhonden Max (politiewerk!) en Dribbel (dierentraining), kom alles te weten over de Dierenambulance en Vogelasiel Regio leiden, koop het gloednieuwe Dierenmensen stripboekje, snuffel rond op de rommelmarkt, loop langs de kraampjes van o.a. Woldieren en BoeZlife en vraag onze medewerkers en vrijwilligers het hemd van het lijf over het reilen en zeilen in en om het asiel. Lees hier wat er allemaal nog meer te doen is. De hele opbrengst van de Open Asieldag komt ten goede aan de asieldieren. Wij zien uit naar uw komst!

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Open Asieldag bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden.

Laatste blog & nieuws

Nieuws
19 juni 2024

Leesvoer voor de zomer: de nieuwe Beestenbende!

Spelen is goed voor dieren! Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door. Dat en nog veel meer leest u in de gloednieuwe editie van ons lijfblad Beestenbende. Met onder meer een charme-offensief van covergirl Jaimy, een interview met vrijwilligster Indy en een woordzoeker voor op het strand.

Nieuws
15 juni 2024

Mooie opbrengst voor huis-aan-huis collecte

Gewapend met hun grootste glimlach èn wandelschoenen gingen tientallen collectanten in mei de deuren langs om geld op te halen voor de dieren in ons asiel. De huis-aan-huis-collecte leverde dit jaar maar liefst €10.901 op!

Blog
8 juni 2024

Kittens in het asiel

Kittens zijn doorgaans razend populair, zeker wanneer het de eerste van het jaar zijn. Begin mei was het bij ons zo ver: het eerste nestje vrolijke, gezonde pluizebolletjes is klaar voor een nieuw thuis. Binnen de kortste keren stromen er tientallen inschrijvingen binnen voor slechts vijf kittens. Lees in het blog hoe we dàt nou aanpakken…

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren