Yoga voor de asieldieren 2021

Yoga voor de asieldieren 2021

Op zondag 29 augustus 2021 gaf yogadocente Aurora een yogales op het voorplein van Dierentehuis Stevenshage. De volledige opbrengst van de les is voor de asieldieren en bedroeg maar liefst 151 euro!

Yoga voor de asieldieren

De yogales werd voor het derde jaar op rij gegeven door yogadocente Aurora de Leeuw. Zij adopteerde asielkatten Duke en Rufus bij Dierentehuis Stevenshage. Aurora draagt het asiel een warm hart toe en daarom doneert ze de volledige opbrengst van deze unieke yogales op het asielterrein aan de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage!

Yogalessen 2019 en 2020 op het voorplein van het asiel en online

Het was niet de eerste keer dat Aurora een yogales gaf  bij Stevenshage. In 2019 vond de les plaats op zondag 23 juni op het voorplein van het asiel, onder toeziend oog van onze konijnen en enkele viervoeters. Het was een groot succes en leverde maar liefst 420 euro op voor de asieldieren! Het jaar daarop – tijdens de coronacrisis – heeft Aurora op professionele wijze haar yogalessen naar een online format vertaald. Op zondag 23 augustus 2020 bracht de online les maar liefst 172 euro op voor het asiel! Als bonus blijft de opname van die yogales voor een kleine donatie verkrijgbaar in onze webshop, voor iedereen die de les op een later moment wil volgen, zo vaak u wilt!

Klik op de afbeelding om u aan te melden voor de yogales bij Dierentehuis Stevenshage in Leiden!