Ja, ik wil vrijwilliger worden bij Dierentehuis Stevenshage!

Vul hieronder je gegevens in. Velden met een * zijn verplicht. De knop om het formulier te verzenden wordt pas zichtbaar zodra alle vakjes ingevuld zijn.

Ik heb interesse om te helpen bij de volgende werkzaamheden (meerdere keuzes mogelijk).

Ik wil graag de volgende dagdelen komen (meer keuzes mogelijk) en ben beschikbaar vanaf:

Let op! Houd er rekening mee dat de (verplichte) inwerkperiode altijd plaatsvindt in de ochtend. Ook als je daarna dus alleen op de middagen komt voor je vrijwilligerswerk moet je toch een aantal ochtenden (in overleg te bepalen) beschikbaar zijn om het werk te leren!

Door op 'Akkoord en verzenden' te klikken geef ik aan dat ik begrijp dat vrijwilligerswerk bij Stevenshage onbetaald is, en dat ik derhalve geen reiskosten- of andere vergoedingen voor de door mij verrichte werkzaamheden zal ontvangen. Als het werken mij bevalt, ben ik bereid een vrijwilligerscontract af te sluiten om in aanmerking te komen voor de collectieve vrijwilligersverzekering tijdens mijn werkzaamheden.

Door dit formulier te verzenden geef ik Dierentehuis Stevenshage toestemming om mijn gegevens vast te leggen conform de geldende privacy wet- en regelgeving. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor het doel waarvoor ze afgegeven zijn. Lees hier onze privacyverklaring.