Vergoeding portokosten collectanten 2018

Vergoeding portokosten collectanten 2018

Heeft u dit jaar gecollecteerd voor Dierentehuis Stevenshage en heeft u na de bedankkaart van vorige week een naheffing van PostNL ontvangen voor de portokosten? Lees dan snel verder.

Als collectant van Dierentehuis Stevenshage ontvangt u een bedankkaart met daarop het bedrag dat u heeft opgehaald met uw collectebus.

Allereerst willen we u onze excuses aanbieden. Door het inlegvel bleek de kaart 5 gram zwaarder dan toegestaan voor 1 postzegel. Dit hebben wij ons niet gerealiseerd, uitgerekend bij onze trouwe collectanten. Wij vinden dit erg vervelend en willen u de mogelijkheid bieden om deze onkosten vergoed te krijgen.

Kwijtschelding door PostNL

Tip! Eén van onze collectanten heeft na ontvangst van de naheffing die situatie uitgelegd via de chat op de website van PostNL (helemaal onderaan). De verschuldigde portokosten zijn daarop kwijtgescholden. Dit vinden wij heel sympathiek van PostNL. Wij willen u vragen om hetzelfde te doen. Ga naar deze pagina en leg de situatie via de chat (helemaal onderaan) uit aan een medewerker. Mogelijk is PostNL zo vriendelijk om ook de aan u in rekening gebrachte portokosten kwijt te schelden. Gebeurt dat niet en wilt u de kosten van de naheffing door ons vergoed hebben, dan betalen wij die uiteraard. Lees hieronder hoe dat in zijn werk gaat.

Vergoeding portokosten

Heeft u PostNL zoals hierboven beschreven gevraagd om de portokosten kwijt te schelden, maar is dit niet gelukt of wilt u dit niet? Kies dan één van onderstaande manieren waarop u de naheffing door ons kunt laten vergoeden als u dat op prijs stelt:

1. Stuur ons een mailtje met uw naam, uw postcode en laatste 6 cijfers van de betaalcode die u links onderaan de achterzijde van de portokaart van PostNL vindt. Wij zullen dan het verschuldigde bedrag voldoen.

2. Betaal de portokosten volgens de instructies aan PostNL en kom langs bij het asiel. Dan betalen we u de onkosten contant terug.

3. Betaal de portokosten volgens de instructies aan PostNL en stuur ons een mailtje met uw naam, het bedrag en uw rekeningnummer. We maken de onkosten dan zo snel mogelijk naar u over.

Wij betreuren deze vergissing zeer en hopen desondanks dat we volgend jaar weer op u mogen rekenen bij onze jaarlijkse collecte!