Steun onze asieldieren met de Christmas Challenge van Stichting DierenLot!

Steun onze asieldieren met de Christmas Challenge van Stichting DierenLot!

Sorry Sinterklaas, maar we beginnen toch nú alvast. De laatste maand van 2023 staat bij ons namelijk helemaal in het teken van de Christmas Challenge. Het bedrag dat we hiermee zelf inzamelen, wordt verdubbeld door Stichting DierenLot! Ons doel is om één maand medische kosten in te zamelen, voor bijvoorbeeld vaccinaties, ontworming, gebitsbehandelingen, castraties en sterilisaties, bloed- en urineonderzoeken en medicijnen. Onze asieldieren verdienen de beste medische zorg en zijn het dubbel en dwars waard!

Doneer en ontvang een prachtig boek!

Er zijn verschillende manieren om mee te doen. Ga naar de actiepagina om te doneren. Bij een donatie van 10 euro of meer krijgen gulle gevers een stripboek en bij een donatie van 25 euro of meer ons prachtige asielboek! Beide boeken zijn ook heel erg leuk om zelf als kerstcadeau weg te geven. Dus stuur de link door aan alle dierenvrienden in je omgeving, hoe aandacht meer des te beter. Uiteraard kunt u ook doneren zonder een boek te ontvangen.

Start zelf een actie – ook jouw opbrengst wordt verdubbeld!

Je kunt ook zélf een actie starten om geld in te zamelen voor onze asieldieren. Deelnemen aan een mudrun en je laten sponsoren, statiegeldflessen inleveren, zelfgemaakte kerstkaarten verkopen, auto’s wassen of noem maar op. Ga naar de website en klik op de knop ‘Start actie’. Er staan daar ook allerlei voorbeelden om inspiratie op te doen en nogmaals, alle donaties die via die link binnekomen, worden verdubbeld. De Christmas Challenge loopt tot en met 31 december dus tijd genoeg om iets leuks te verzinnen. Lukt het niet om zelf een actie te starten, dan is het ook heel fijn als je dit bericht deelt. Alles helpt!

Doe mee met de Christmas Challenge en steun de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage in Leiden!

 

Reageren is niet mogelijk.