Scotie en Mac

Soort Kat
Sexe Kater
Ras Europese korthaar
Kleur Cypers en rood wit
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een kat. Informatie over adoptie
  • check_circle Kan bij andere katten
  • cancel Kan bij honden
  • help Kan bij kleine kinderen
  • check_circle Kan bij grote kinderen
  • cancel Kan in een flat
  • check_circle Kan in de tuin
  • check_circle Gecastreerd
Scotie en Mac is gereserveerd. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Scotie en Mac zijn twee katers van 2 jaar oud. Ze zijn bij ons afgestaan nadat de eigenaar niet meer in staat was om voor ze te zorgen. Het zijn broers en ook zeer gehecht aan elkaar. Ze slapen samen in één mand, eten samen en gaan samen buiten op avontuur. Wij zoeken dan ook echt een huishouden waar ze samen kunnen blijven.

Het is een heerlijk stel en ze zijn beide dol op het leven. Zijn vrijwel altijd vrolijk en dol op aandacht. Zijn graag bij mensen in de buurt, zitten graag op schoot en zijn dol op knuffelen. Hierbij maakt het ze niet uit wie er binnenkomt, ook bij visite zullen ze veel aandacht vragen. 

Verder zijn ze nog jong, nieuwsgierig en speels. Zijn dol op allerlei spelletjes zo lang het maar beweegt. Een veer aan het touwtje is misschien toch wel de favoriet, naast samen met elkaar stoeien natuurlijk. 

Ze zijn graag buiten en zoeken elkaar buiten ook vaak op. Samen vinden ze het heerlijk om rond te struinen door de tuinen. Wel zijn ze ’s nachts meestal binnen.

Scotie heeft vorig jaar een ongeluk gehad waarbij hij een van zijn achterpoten is kwijt geraakt. Gelukkig is hij goed hersteld en geniet nu prima van het leven op drie poten. Wel is het fijn als de katten geplaatst kunnen worden in een rustig en veilige buiten omgeving. 

Het blijkt dat ze een zwak gebit hebben. Scotie heeft zijn bezoek aan de tandarts al achter de rug, maar voor Mac staat er nog een afspraak gepland. Wanneer hij volledig genezen is, zal hij pas mee mogen met zijn nieuwe mensen, maar ze vinden het niet erg in de tussentijd bezoek te ontvangen.

Honden vinden ze wat spannend, maar blijven er meestal wel bij als een blaffer op bezoek komt. Ze zouden waarschijnlijk wel kunnen wennen om een huis te delen met een hond die hun met rust laat. 

Scotie en Mac is gereserveerd. Het is niet meer mogelijk om te reageren.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren