Merle en Margaret

Soort Vogel
Sexe man en pop
Ras Grasparkiet
Kleur blauw/geel en groen/geel
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een vogel. Informatie over adoptie
  • check_circle Woont binnen
Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Merle (blauw/geel, man) en Margaret (groen/geel, pop) zijn op dezelfde dag buiten gevonden, alleen niet bij elkaar in de buurt. Toch was het liefde op het eerste gezicht tussen de vogeltjes. We vinden ze regelmatig tegen elkaar aan op de stok. Deze liefde kunnen we uiteraard niet verbreken, dus gaan we voor dit liefdesstel op zoek naar een plekje waar ze samen oud mogen worden.
Ze delen hun kooi ook met andere parkietjes en dit gaat prima. Ze trekken zich niet zoveel aan van de anderen en hebben eigenlijk alleen maar oog voor elkaar.
Merle en Margaret zijn niet tam. We zoeken voor hun een gezellig huis waar ze eventueel ook met andere vogeltjes mogen wonen. Ze zitten bij ons binnen.

Interesse in deze vogels? Vul het formulier op de pagina van dit dier op onze website in. U vindt ze onder de plaatsbare dieren. Wij nemen daarna contact met u op.

Heeft u interesse? Klik dan op de onderstaande knop en vul het formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren