Dorus

Dorus
Soort Kat
Sexe Kater
Ras Maine Coon
Kleur Blue Tabby
Leeftijd Volwassen
Klik op onderstaande link voor alle informatie over adoptie van een kat. Informatie over adoptie
  • cancel Kan bij andere katten
  • check_circle Kan bij honden
  • cancel Kan bij kleine kinderen
  • help Kan bij grote kinderen
  • cancel Kan in een flat
  • check_circle Kan in de tuin
  • check_circle Gecastreerd
Dorus is gereserveerd. Het is niet meer mogelijk om te reageren.

Dorus is een kater van 4 jaar oud. Hij is bij ons afgestaan nadat hij het leven van zijn soortgenoot in huis behoorlijk zuur maakte. Voor iedereen is het beter als Dorus nu geplaatst wordt in een huishouden zonder andere katten.

Deze knul is natuurlijk een opvallende verschijning en met zijn uiterlijk windt hij menig mens om zijn pootjes. Zelf weet hij ook wel dat hij knap is en verwacht als een koning te worden behandeld. Dit betekend dat hij zelf wil bepalen wat hij doet en kan protesteren als je zijn orders niet opvolgt. Kam je hem bijvoorbeeld te lang dan kan je wel een bijtje verwachten. Iets wat niet altijd handig is, aangezien hij toch wel veel vachtverzorging nodig heeft.

Hij vraagt om aandacht wanneer hij wil en komt soms even op schoot. Voor uitgebreide knuffelsessies heeft hij geen tijd. Wel slaapt hij ‘s nachts graag bij je op bed. 

Als er visite binnenkomt blijft Dorus gewoon zijn eigen ding doen. Wil hij erbij komen komt hij erbij, zo niet dan niet. 
Tijdens etenstijd kan het zeker zijn dat hij erbij komt zitten als er een stoel vrij is. 

Hij vindt het heerlijk om buiten te spelen en wil dit niet opgegeven. Een balkon is voor hem niet voldoende, een groene afgesloten tuin mogelijk wel. Ook met water spelen is favoriet, met zijn grote poten gaat dit natuurlijk erg goed. 

Hij heeft samengewoond met twee teckels, daar had Dorus geen probleem mee.

Dorus is gereserveerd. Het is niet meer mogelijk om te reageren.
© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren