Nieuwjaarsduik 2020: Informatie voor deelnemers

Nieuwjaarsduik 2020: Informatie voor deelnemers

Gaat u de sportieve uitdaging aan en doet u op 1 januari 2020 mee aan de Nieuwjaarsduik voor Dierentehuis Stevenshage? Volg de instructies hieronder om uw deelname tot een succes te maken!

Stap 1. Aanmelden

Klik hier om u bij ons aan te melden via het digitale aanmeldformulier. Zo kunnen we bijhouden wie we dit jaar tot de Helden van Stevenshage mogen rekenen. Ook kunnen we u zo nodig voorzien van extra informatie en kunnen we u achteraf persoonlijk op de hoogte brengen van de totaalopbrengst. Aanmelden bij ons is niet verplicht. Als u anoniem wilt meedoen, ga dan door naar stap 2.

Stap 2. Sponsors verzamelen

Zorg dat zoveel mogelijk mensen u met een geldbedrag gaan sponsoren. Elke bijdrage is welkom en alle beetjes helpen! Geld inzamelen kan op verschillende manieren:

Via online donatieplatform Geef.nl

 1. Ga naar de speciale projectpagina Nieuwjaarsduik 2020 voor de asieldieren van Stevenshage op Geef.nl.
 2. Log in via de knop ‘inloggen’ rechtsboven. Heeft u nog geen account, maakt deze dan gratis aan.
 3. Klik op de knop ‘Start een actie’.
 4. Kies voor ‘Een goed doel’. Als het goed is, is Dierentehuis Stevenshage al voor u geselecteerd. Zo niet, typ dan ‘Stevenshage’ in het zoekvenster en klik op ‘Kies’. Klik vervolgens op ‘Verder’.
 5. Geef uw inzamelingsactie een titel, bijvoorbeeld ‘Nieuwjaarsduik voor de dieren’ of verzin zelf een leuke titel.
 6. Vul in het tekstvak uw eigen tekst in, of gebruik de volgende tekst en pas die aan naar uw wensen: Op 1 januari 2020 trotseer ik het ijskoude water van het Valkenburgse Meer om geld op te halen voor de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage. De volledige opbrengst wordt gebruikt voor apparatuur in de dierenartskamer, zodat alle dieren in het asiel medisch onderzocht en behandeld kunnen worden wanneer dat nodig is. Zo kunnen ze gezond op weg naar een nieuw baasje. Wens jij de dieren ook een gezonde toekomst? Sponsor dan mijn Nieuwjaarsduik. Elke bijdrage is welkom!
 7. Vul het streefbedrag in dat u hoopt op te halen met uw nieuwjaarsduik.
 8. Vul als einddatum 3 januari 2020 in. Zo kunnen mensen u op de dag zelf en tijdens een eventuele Nieuwjaarsborrel ook nog sponsoren als ze van uw heldendaad horen.
 9. Als u wilt, kunt u ook andere uitnodigen om aan uw actie deel te nemen om zo een team te vormen. U kunt deze optie ook uitvinken.
 10. Op de pagina ‘evenement, bedrijf of project’ is als het goed is het project ‘Nieuwjaarsduik 2020 voor de asieldieren van Stevenshage’ ingevuld. Zo niet, zoek dit project dan op via de zoekbalk en klik op ‘Verder.
 11. Voeg een foto toe voor uw actie, bijvoorbeeld deze foto van asielmedewerker Teun of gebruik een eigen foto die u toepasselijk vindt.
 12. Bekijk uw voorbeeld en als u tevreden bent, klik dan op ‘Actie publiceren’.
 13. Deel uw actie zelf via social media, e-mail, WhatsApp om uw omgeving op te roepen u te sponsoren! Als u uw actie deelt op Facebook of Instagram, tag ons dan via @stevenshage. Uw sponsorbedragen worden nu verder automatisch afgehandeld via Geef.nl.

Via uw eigen administratie

U kunt ook zelf een lijst bijhouden van mensen die u sponsoren en zelf zorgen dat ze het sponsorbedrag naar uw eigen rekening overmaken. Na de Nieuwjaarsduik kunt u het door u opgehaalde totaalbedrag via iDeal of een overschrijving aan Dierentehuis Stevenshage overmaken (details bij stap 4). Contant geld ophalen en dit na de Nieuwjaarsduik langs brengen bij de balie van het asiel kan natuurlijk ook!

Nodig uw familie en vrienden ook vooral uit om u op 1 januari te komen aanmoedigen!

Stap 3. De Nieuwjaarsduik

Op 1 januari 2020 is het zover! U kunt zich die dag omkleden in de verwarmde kleedruimte van Brasserie Buitenhuis aan de J. Pellenbargweg 2, 2235 SP in Valkenburg (parkeren is gratis). Daarna kunt u zich, als u dat wilt, om 12.50 uur aansluiten bij Team Stevenshage aan de waterkant voor de brasserie. U herkent ons aan de vlag van Dierentehuis Stevenshage, en natuurlijk aan de verschillende honden die met ons mee zullen gaan. Om 13.00 uur klinkt het startschot en kunt u het water in! Voor alle thuisblijvers doen wij live verslag van de Nieuwjaarsduik op onze Facebookpagina.

Duikt uw hond ook mee?

Is uw hond een echte waterrat en gewend om in koud water te zwemmen? Dan is uw hond van harte welkom bij Team Stevenshage! Er zullen ook enkele honden van Dierentehuis Stevenshage het water in gaan. Let op: laat uw hond alléén het water in gaan als hij of zij gewend is om in de kou te zwemmen. En neem ook dan voldoende warme handdoeken voor uw dier mee. U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen hond.

Stap 4. De opbrengst

U hebt natuurlijk niet voor niets het ijskoude water getrotseerd. Als u via online donatieplatform Geef.nl heeft ingezameld, dan wordt uw opbrengst begin februari 2020 automatisch naar ons overgeboekt (minus een inhouding van 5% voor gebruik van het online platform). Als u zelf geld heeft ingezameld, dan kunt u een eenmalige online donatie doen via iDeal of uw donatie zelf overmaken naar rekeningnummer NL 71 INGB 0000 0146 50 t.n.v. Stichting Dierentehuizen Leiden e.o. te Leiden. Vermeld in de omschrijving of bij extra informatie ‘Nieuwjaarsduik 2020′.

Als u wilt, kunt u ons laten weten wat uw opbrengst was door een mailtje te sturen naar fondsenwerving@dierenasielleiden.nl. Uw foto’s van het evenement zijn uiteraard ook van harte welkom!

We wensen u veel succes met uw sponsoractie en wij zijn er op 1 januari om u aan te moedigen!

Alvast heel veel dank namens de asieldieren!