Minifotosessies op het hondenstrand in Noordwijk

Minifotosessies op het hondenstrand in Noordwijk

Op zondag 28 augustus 2016 organiseerden wij een actie waarbij u uw hond professioneel kon laten fotograferen door hondenfotograaf Maud Velders op het hondenstrand in Noordwijk. Zij heeft voor dit evenement minifotosessies gedaan ruim vijftig verschillende honden op het hondenstrand in Noordwijk en we hebben bij elkaar maar liefst ruim tachtig goodiebags verkocht!

De volledige opbrengst van maar liefst 750 euro gaat naar de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage! Namens de asieldieren zijn wij hondenfotograaf Maud Velders en alle deelnemers zeer dankbaar voor hun bijdragen en enthousiasme.

De goodiebags zijn gevuld door onze sponsors van deze actie, die wij hiervoor zeer dankbaar zijn: EKO4petz, Intratuin Voorschoten, Dogtouch, Carnibest, NML Health en Strandpaviljoen Take 2. Ook konden we door hun bijdragen een Ultimate Goodiebag samenstellen, die als ‘gouden wikkel’ tussen de goodiebags verstopt zat en inmiddels in bezit is van de gelukkige winnaars.

Bestelinformatie voor deelnemers

Als u heeft meegedaan aan deze actie, dan kunt u de foto’s van uw hond(en) binnen drie weken na de shoot vinden op www.oypo.nl/hondenfotograaf. U kunt daar een foto uitkiezen en het nummer van de foto mailen naar hondenfoto@gmail.com. U ontvangt dan één origineel digitaal fotobestand gratis.

Uiteraard is het in overleg met de fotograaf ook mogelijk om meer digitale fotobestanden te bestellen. U kunt dit dan gelijk aangeven in de mail, zodat de fotograaf u een prijsopgave voor de extra fotobestanden kan geven.

Minifotosessie bestelinstructies