Kerstkaarten

Kerstkaarten

Ze zijn er! De enige echte Stevenshage kerstkaarten met prachtige foto’s van echte asieldieren door dierenfotograaf Maud Velders. De unieke set van 10 luxe dubbele wenskaarten is inclusief enveloppen te koop aan de balie van Dierentehuis Stevenshage. Met de aankoop van de kaarten steunt u de asieldieren. Kom dus snel bij ons langs!

  • 1 pakje van 10 kerstkaarten kost €7,50. Aanbieding: 3 pakjes voor €20,-
  • 1 pakje van 5 kerstkaarten (alléén honden) kost €4,-. Aanbieding: 3 pakjes voor €10,-

Steun het asiel en stuur uw vrienden en familie onze unieke kerstkaarten!

Asieldieren

De kaart is speciaal voor Dierentehuis Stevenshage ontworpen. De fotomodellen op de kaarten zijn – op asielmedewerker Teun na –  daadwerkelijk asieldieren die bij Dierentehuis Stevenshage zijn opgevangen: honden Axl,  Caya, Rakker en Rien, katten Boncuk en Lyon, konijn Dembe, muizen Falco & Brunhilde en vogel Teuntje. Dierenfotograaf Maud Velders legde ze vrijwillig (!) en op vakkundige wijze vast in winterse sferen. Het formaat van de wenskaarten is 10×15 cm. Ze worden geleverd met enveloppen van gerecycled kraftpapier in bijpassend formaat. De wenskaarten zijn blanco aan de binnenzijde en bevatten geen jaartal. Op de achterzijde staat het logo van Dierentehuis Stevenshage en een klein verhaaltje over het asieldier dat op de voorkant staat.

Verzenden vanaf 30 kaarten

Bent u niet in de gelegenheid om bij het asiel langs te komen, maar wilt u toch graag Stevenshage Kerstkaarten bestellen? Vanaf 30 kaarten (3 pakjes van 10 stuks of 6 pakjes van 5 stuks) kunnen we deze ook naar u opsturen:

  1. Bereken het bedrag en tel daarbij €3,90 verzendkosten op.
  2. Maak het bedrag over naar IBAN: NL 71 INGB 0000 0146 50 onder vermelding van ‘Kerstkaarten’ en uw naam.
  3. Stuur een e-mail naar asiel@dierenasielleiden.nl met als onderwerp ‘Bestelling Kerstkaarten’. Vermeld in het bericht het door u bestelde aantal wenskaarten plus uw naam en postadres.
  4. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw wenskaarten zo snel mogelijk naar het opgegeven adres!