Gevonden dieren

Gevonden dieren

Op deze pagina vindt u een overzicht van gevonden dieren die bij ons zijn binnengebracht. Deze dieren zijn niet gechipt, of de informatie in de chip is niet actueel. Ga direct naar onze Instagram pagina voor het meest actuele overzicht.

Staat uw dier ertussen?

Bent u uw dier kwijt en herkent u deze in een van onderstaande foto’s? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Het asiel is 7 dagen per week per mail bereikbaar. Om uw vermiste dier op te halen mag u elke dag van de week langskomen (van 8.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur). Twee weken nadat een gevonden dier bij ons is binnengebracht, wordt het asiel wettelijk eigenaar van het dier en komt het beschikbaar voor herplaatsing.

Kosten

Voor een dier dat retour eigenaar gaat brengen we € 25 intake kosten in rekening, plus pensionkosten en eventueel gemaakte medische kosten zoals (wettelijk verplichte) vaccinaties.

Vermissing melden

Meld de vermissing van uw huisdier altijd zelf bij ons via dit formulier, bij Stichting Amivedi en de Dierenambulance. Lees hier nuttige tips om uw dier terug te vinden en houd ook deze pagina goed in de gaten.

Gevonden dieren