Ja, ik steun de asieldieren

Steun de dieren op uw eigen wijze

Wilt u het asiel en de dieren steunen? Heel graag! Wij zetten ons met hart en ziel in voor de opvang, verzorging en herplaatsing van alle honden, katten, tropische vogels, konijnen en knaagdieren uit onze regio die geen thuis meer hebben.

U kunt de asieldieren op verschillende manieren helpen. Bijvoorbeeld met een jaarlijkse of eenmalige donatie, adoptie van een dierenverblijf of een sponsorbordje met uw eigen tekst in onze centrale hal. U kunt zelfs levenslang donateur worden, of onze asieldieren opnemen in uw testament. Dierentehuis Stevenshage is een ANBI en daardoor kunt u onder voorwaarden belastingvrij aan ons doneren.

Liever zelf overmaken?
Uw gift is van harte welkom op rekeningnummer NL 71 INGB 0000 0146 50 t.n.v. Stichting Dierentehuizen voor Leiden en Omstreken.

Actuele sponsoracties

Soms zijn er dieren met medische problemen die zo kostbaar zijn om te behandelen, dat we voor hen een aparte actie starten. Ook hebben we regelmatig heel specifieke dingen nodig voor het asielwerk. Klik op de knop hieronder voor de lopende acties van dit moment waaraan u kunt bijdragen.

© Copyright 2024 Dierentehuis Stevenshage Leiden | Website door Webmazing
Doneren