DierenLot Christmas Challenge levert de asieldieren 15.000 euro op!

DierenLot Christmas Challenge levert de asieldieren 15.000 euro op!

December 2023 stond voor ons in het teken van de DierenLot Christmas Challenge, een bonte verzameling acties met als doel: geld inzamelen voor onze asieldieren. Daar werd massaal gehoor aan gegeven! Maar liefst 262 donaties stroomden binnen via de speciale actiepagina. Als tegenprestatie verlieten tientallen stripboeken, asielboeken, door onze eigen asieldieren geschilderde kunstwerken en kilo’s bananenbrood het asiel. Sommige die-hards kropen zelfs door de modder voor de allereerste gesponsorde mudrun door ons hondenspeelbos.

Dat alles leverde maar liefst 7.556 euro op, wat door Stichting DierenLot is verdubbeld tot een duizelingwekkende 15.000 euro! Met dit geweldige bedrag kunnen wij bijna drie maanden aan medische zaken bekostigen voor onze asieldieren. Denk aan vaccinaties, ontworming, gebitsbehandelingen, castraties en sterilisaties, bloed- en urineonderzoeken en medicijnen. We zijn alle dierenvrienden die gedoneerd hebben, alle collega’s en vrijwilligers die zich ingespannen hebben en niet in de laatste plaats Stichting DierenLot zeer dankbaar voor deze geweldige opbrengst!

De Christmas Challenge van Stichting DierenLot bracht maar liefst 15.000 euro op voor de asieldieren van Dierentehuis Stevenshage in Leiden!

 

Reageren is niet mogelijk.