Sponsoren voor bedrijven

Sponsoren voor bedrijven

Wilt u het asiel en de dieren steunen met uw bedrijf? Uw hulp is meer dan welkom! Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden:

Sponsorbordje
Adopteer met uw bedrijf een sponsorbordje op onze Wall of Fame in de hal van Dierentehuis Stevenshage. Uw eigen tekst wordt vermeld op het bordje, dat voor alle bezoekers van het asiel zichtbaar is. Als eigenaar van een sponsorbordje krijgt u elk seizoen het asielblad Beestenbende thuisgestuurd. Klik hier om naar het donateursformulier te gaan en een sponsorbordje te adopteren.

Adopteer een dierenverblijf
Adopteer met uw bedrijf een kattenhok, hondenkennel of konijnenhok. Uw eigen tekst of logo wordt vermeld op het dierenverblijf van uw keuze. Als adoptant van een dierenverblijf krijgt u elk seizoen het asielblad Beestenbende thuisgestuurd. Klik hier om naar het donateursformulier te gaan en een dierenverblijf te adopteren.

Adverteer in de Beestenbende
Beestenbende is het magazine van Dierentehuis Stevenshage en wordt in eigen beheer uitgegeven. Het verschijnt viermaal per jaar in een oplage van 2500 exemplaren en wordt verspreid onder donateurs en vrienden van het dierenasiel in de wijde regio Leiden. Een advertentie in Beestenbende is goede reclame voor uw bedrijf en bovendien steunt u hiermee het werk van het dierentehuis! Klik hier om naar de Beestenbende adverteerderspagina te gaan.

Overige sponsormogelijkheden
Uiteraard zijn er meer mogelijkheden op het gebied van sponsoring. Hebt u zelf een ander idee om Dierentehuis Stevenshage te ondersteunen of wilt u een andere vorm van samenwerking met ons bespreken? Neem dan contact op met Suzan Commandeur via fondsenwerving@dierenasielleiden.nl.