Doneren

Wilt u het asiel en de dieren steunen? Heel graag! Want zoals u begrijpt kost het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen veel geld. De gemeenten dragen hun steentje bij in de vorm van een vergoeding voor de eerste 14 dagen van het verblijf van een zwerfdier. Na die 14 dagen wordt het asiel eigenaar van de zwerfdieren en neemt de kosten van de verdere verzorging op zich.

Uw hulp is daarbij onmisbaar. Zo steunt u het asiel en de dieren:

  • Doe een periodieke schenking. U verbindt zich dan om jaarlijks, gedurende minimaal 5 jaar, een bedrag naar keuze te schenken. Hiervoor is sinds 1 januari 2014 geen notariële akte meer nodig; U regelt dit eenvoudig via een formulier op de website van de Belastingdienst. Neem voor het invullen van het formulier contact met ons op. We helpen u graag.
  • Neem Dierentehuis Stevenshage op in uw testament als begunstigde. Het is belangrijk om daarbij de juiste tenaamstelling te gebruiken. Neem bij vragen hierover contact met ons op. We helpen u graag. U kunt ook zorgen dat uw dier bij ons terechtkomt na uw overlijden, via onze regeling Als het baasje er niet meer is.

 

  Ik wil een donatie doen met iDeal 

  aan het asiel.

U hoeft uw naam of e-mail adres niet op te geven. Wij willen u echter graag bedanken voor uw gift. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om en delen die niet met derden.