Doneren

Wilt u het asiel en de dieren steunen? Heel graag! Want zoals u begrijpt kost het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen veel geld. De gemeenten dragen hun steentje bij in de vorm van een vergoeding voor de eerste 14 dagen van het verblijf van een zwerfdier. Na die 14 dagen wordt het asiel eigenaar van de zwerfdieren en neemt de kosten van de verdere verzorging op zich.

Uw hulp is daarbij onmisbaar. Er zijn verschillende manieren waarop u het asiel kunt steunen.

  • U doet een eenmalige donatie.
  • U wordt donateur en geeft jaarlijks een donatie. Bij een donatie van € 15,- per jaar krijgt u 4 keer het asielblad Beestenbende thuisgestuurd.
  • U adopteert een hok of sponsorbordje. Er wordt dan een bordje met tekst naar keuze geplaatst op het hok of aan de wand van het asiel (bij een sponsorbordje is het ook mogelijk een foto te plaatsen). Adoptie kattenhok/sponsorbordje € 50,- een halve hondenkennel  € 60,-, heel hondenkennel € 120,-. Uiteraard krijgt u ook 4 keer per jaar asielblad Beestenbende thuisgestuurd.
  • U doet een periodieke schenking. U verbindt zich dan om jaarlijkse, gedurende 5 jaar, minstens € 100,- te schenken. De helft van uw gift is aftrekbaar van de belasting. Hiervoor is een akte van een notaris nodig, de kosten hiervan neemt Stevenshage op zich.
  • U neemt Stevenshage op in uw testament als begunstigde. Het is belangrijk om daarbij de juiste tenaamstelling te gebruiken.

NL 71 INGB 0000 0146 50 t.n.v. St. Dierentehuizen Leiden e.o. te Leiden. Online doneren kan ook.

  Ik wil een donatie doen met iDeal 

  aan het asiel.

U hoeft uw naam of e-mail adres niet op te geven. Wij willen u echter graag bedanken voor uw gift. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om en delen die niet met derden.