Doneren

Wilt u het asiel en de dieren steunen? Heel graag! Want zoals u begrijpt kost het verzorgen en herplaatsen van de dieren die wij opvangen veel geld. De gemeenten dragen hun steentje bij in de vorm van een vergoeding voor de eerste 14 dagen van het verblijf van een zwerfdier. Na die 14 dagen wordt het asiel eigenaar van de zwerfdieren en neemt de kosten van de verdere verzorging op zich.

Uw hulp is daarbij onmisbaar. Zo steunt u het asiel en de dieren:

  • U doet een eenmalige donatie.
  • U wordt donateur en geeft jaarlijks een donatie. Bij een donatie van € 15,- per jaar krijgt u 4 keer het asielblad Beestenbende thuisgestuurd. De Beestenbende is op de verzendkosten na volledig gesponsord.
  • U adopteert een hok of sponsorbordje. Wij plaatsen een bordje met tekst naar keuze op het hok of aan de wand (op een sponsorbordje kan ook een foto). Adoptie kattenhok/sponsorbordje € 50,- een halve hondenkennel  € 60,-, heel hondenkennel € 120,-. Uiteraard krijgt u ook 4 keer per jaar asielblad Beestenbende thuisgestuurd.
  • U doet een periodieke schenking. U verbindt zich dan om jaarlijks, gedurende 5 jaar te schenken. Sinds 1 januari 2014 is het niet meer nodig om voor periodieke schenkingen een notariële akte te laten opmaken. Het is voldoende om via de website van de Belastingdienst een formulier in te vullen, uit te printen en te ondertekenen. De hoogte van de schenking is helemaal vrij. De looptijd is minimaal 5 jaar, maar u kunt ook kiezen voor een looptijd voor onbepaalde tijd. Neem voor het invullen van zo’n verklaring contact met ons op. We helpen u graag.
  • U neemt Stevenshage op in uw testament als begunstigde. Het is belangrijk om daarbij de juiste tenaamstelling te gebruiken.

NL 71 INGB 0000 0146 50 t.n.v. St. Dierentehuizen Leiden e.o. te Leiden. Online doneren kan ook.

  Ik wil een donatie doen met iDeal 

  aan het asiel.

U hoeft uw naam of e-mail adres niet op te geven. Wij willen u echter graag bedanken voor uw gift. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om en delen die niet met derden.